FOTO by IMDb

Film

Great White – novi hororac o morskoj nemani

Mia Vodopija 14. svibnja 2021.

Koliko god su filmovi o morskim psinama scary, svejedno ih gledamo iznova i iznova.

Svaka ljetna sezona nam donosi nove modne trendove, nove ideje za manikure i pedikure, kao i nove frizure. Međutim, svjetovi ljepote i mode nisu jedni koji dobivaju ljetne novitete – morska sezona nosi i nove hororce o morskim psima.

Priznajte da se većina nas barem malo boji dubokog plivanja. Puno nas je vjerojatno apsolutno istraumatizirano svim onim filmovima o napadu morskih pasa. Koliko god da su nam filmovi o morskim psinama strašni, svejedno ih gledamo iznova i iznova.

U svakom slučaju, svatko tko je vidio barem 10 minuta bilo kojeg morskog horor filma, zna da u stvarnom životu morski psi ne počinju napadati ljude samo tako, osim ako nisu napadnuti ili izazvani.

Također ne pomaže niti to što nas Hollywood voli plašiti! Znamo da će se svako ljeto naći neka B-listerica odjevena u bikini, da ćemo ju gledati kako se kupa u plićaku, a zatim bam! Nogu joj odgrize morski pas.

Zbog svoje predvidljive radnje ne mora značiti da su filmovi o morskim psima dosadni. Morski psi sada plivaju u plitkoj vodi (pogledajte Jurassic Shark), pijesku (Sand Sharks, da) i mogu postati zombiji (Zombie shark). Oh, i ne zaboravimo na tornade (Sharknado, klasik), duhove (Ghost Shark) i fosile koji su oživjeli (The Meg). Prema Hollywoodu. morski psi također postoje i u močvarama (zdravo Swamp Shark).

Za svaku osobu postoji film o morskim psima. Film koji vam danas donosimo je Great White, film o novom uzbudljivom hladnom ubojici zbog kojeg ćete dva puta razmisliti o kupanju u moru. Zabavan let do udaljenog otočića pretvara se u noćnu moru za pet putnika kada im se hidroavion uništi i kad su zarobljeni na splavu, dok morski psi vrebaju ispod površine. Great White izlazi 17. svibnja na digitalnim platformama.