Dekor

Graciozne umjetne biljke za sve kojima ne uspijevaju prave!

Viktoria Mikulić 11. veljače 2021.

Izvrsna su alternativa ukoliko niste osoba koja vodi preveliku brigu oko zelenila!

Ima tih osoba koje zaista pridaju veliku pozornost biljkama i štogod posade, njima jednostavno uspije. Nećemo reći da smo ljubomorni na njihovo umijeće, no moramo priznati da im ipak zavidimo zbog načina na koji se ophode prema svojim sadnicama.

Kažu da ako pričamo sa svojim biljkama, da će iste to osjetiti i možda narasti u priželjkivanu veličinu. Kada bi to zaista bilo istinito, vjerojatno bi svakodnevno vodili razgovore jer svi znamo onaj osjećaj razočaranja kada iste uvenu.

Ako ste i vi nekoliko puta doživjeli sličnu situaciju i vratiti se s posla, a one su već bile pri kraju svog postojanja, onda biste definitivno trebali razmisliti o umjetim biljkama s kojima nema ni brige ni pameti.

Svi volimo kada gosti stignu u naš dom i zadivljeno ih promatraju, no naravno da ne želimo da se već s kućnog praga vidi kako je riječ o umjetnima, stoga smo se mi potrudili izdvojiti one najzanosnije koje izgledaju baš poput pravih.

Web trgovina Next nikada nas ne iznevjeri i često je upravo ona naša adresa kako za modni, tako i za dekorativni asortiman, pa nije iznenađujuće što smo upravo tamo pronašli 10 predivnih umjetnih biljaka.

U ponudi su one standardne za sve koji vole klasiku, a tu je i nekoliko primjera sukulenata koji će vas ostaviti bez daha. Kupnjom ovog umjetnog cvijeća, dobijete i prigodnu teglicu ili posudicu u koje je isto smješteno, a najdraža nam je ona u rozom ruhu s drvenim nogicama.

Ove krasotice ne samo da će osvježiti prostor u kojem se nalaze, već će dodati onu zelenu notu koja je potrebna svakom domu, i stvoriti cozy ugođaj, neovisno u kojem se ambijentu nalazile.

Cijene istih možete doznati putem LINKA.