Film

Gospodar prstenova – kreće snimanje najskuplje serije u povijesti!

admin 19. travnja 2021.

Za snimanje prve sezone bit će potrošeno 4 puta više nego za seriju "Games of Thrones"

Za snimanje kvalitetne serije potreban je velik budžet, a u ovim uvjetima u kojima se nalazimo svaki podvig predstavlja rizik u kojem je isplativost glavna tema.

No iz Amazona su s ponosom najavili kako je u pripremi snimanje serije Gospodar prstenova koja je već sad etiketirana kao najskuplja u povijesti.

Budžet od 465 milijuna dolara za prvu sezonu garantira spektakl neviđenih razmjera. Vijest je potvrdio i ministar financija Novog Zelanda za koga je ova investicija odlična stvar, što financijski, što za promociju turizma.

Za usporedbu, snimanje prve sezone serije “Games of Thrones” koštalo je oko 100 milijuna dolara, a nešto što je još četiri puta skuplje mora biti i četiri puta bolje. Serija koja je već proglašena kao najskuplja i jedna od najiščekivanijih još nema trailer.

Nakon što je završila serija “Games of Thrones” imali smo osjećaj da se otvorio ogroman prostor i potencijal za lansiranje nečeg jednako uzbudljivog. Sigurni smo u uspjeh serije i još smo sigurniji da će se najskuplja serija ikad financijski isplatiti” – izjavili su iz Amazona.

Jedva čekamo prvi pogled na trailer i vlastiti zaključak o tome hoće li se svi silni milijuni isplatiti.