FOTO by Instagram @hairffreak / @kcdoeshair / @hvhfaces

Ljepota

Gošća ste na jesenskom vjenčanju? – pronađite inspiraciju za frizuru!

Daria Lovrić 06. rujna 2022.

Nadolazeće svečane prigode upotpunite jednom od ovih očaravajućih frizura...

Vjerujemo da su vam već dosadile klasične frizure poput ravno ispeglane kose ili klasičnih kovrča. Nema boljeg trenutka za eksperimentiranje s frizurama od nadolazećih evenata i specijalnih prigoda. Vrijeme je da klasiku ostavite po strani i napravite korak više.

Bilo da se spremate prisustvovati formalnom događaju kao što je vjenčanje, blagdanska zabava, djevojačka večer ili večernji izlazak savršena frizura apsolutno je neophodna.

Nemojte se bojati eksperimentirati i pustite mašti na volju. Kako bi vam olakšali potragu i pružili inspiraciju pronašli smo najzanimljivije frizure koje će biti glavna atrakcija na svečanostima krajem 2022. godine!

Frizure za dugu kosu – naši favoriti!

Poludignute frizure otmjene, glamurozne i vrlo seksi. Da biste postigli što bolji rezultat, prvo osušite i oblikujte kosu tako da dobijete lagane kovrče.

Zatim, ukosnicama pričvrstite pramenove otraga ostavljajući nekoliko njih da vam padaju s prednje strane lica. Prije nego ih učvrstite ukosnicama, malo ih izvucite kako bi postigli volumen.

Ljubav prema pletenicama ostaje iz vremena kada su nam bake kao malim djevojčicama radile frizure. Iako sada nosimo nešto ozbiljnije i drugačije varijante, pletenice su i dalje IN.

Pomalo neuredne frizure s konjskim repom i pletenicom idealan su izbor za proslavu rođendana, svečana događanja ali i izlaske.

U svijetu visoke mode, zalizana kosa ključ je nezaboravnog izgleda. Micanjem kose s lica otkrivate jagodice, nos, oči i usne i tako fokus stavljate na lice i make up koji nosite.

Kako bi naglasili provokativni izgled frizuru začinite s nekoliko ukosnica i uljem za kosu kako biste pojačali sjaj.

Duple punđe s pletenicama su zasigurno jedna od najupečatljivijih frizura. Možete ih nositi i obrnuto pletene, a kod ove frizure najvažnije je da jedna i druga strana budu simetrične.