FOTO by Instagram @cellixa / Forrest Home

Putovanja

Gorski kotar, snježna idila i drvena kuća. Može li bolje?!

Krešimir Šustić 15. siječnja 2021.

Priuštite si vikend iz snova i otputujte daleko od svakodnevnih briga

Skrolajući po društvenim mrežama, svako malo naletimo na božanstvene fotografije snježnih krajolika koji djeluju kao da su opisani u najljepšim bajkama svih vremena.

Jedinstveni doživljaj i idiličan planinski krajolik su pravo osvježenje koje je posljednjih nekoliko godina postalo glavni trend kada je u pitanju zima.

Svjesni smo da atraktivne lokacije postoje na svakom kutku naše planete, no ipak su nam najdraže one koje su smještene u Lijepoj našoj.

U gustoj borovoj šumi koja se nalazi u srcu Gorskog kotara, smjestila se raskošna moderna vila Forest home, idealna za nezaboravne trenutke s obitelji i najbližim prijateljima,

Drvena ljepotica koja oduzima dah, pruža odmor iz snova za 6-8 osoba koje žele odmoriti od gradske vreve i biti neko vrijeme okruženi čistom i netaknutom prirodom.

Moderan i prostran interijer mješavina je industrijskog stila s onim rustikalnim koji na sam pogled odišu mirnoćom i ugodnom domaćom atmosferom.

Tri spavaće sobe, kamin, sauna i zimski vrt samo su neki od razloga zbog kojih biste se trebali uputiti na spomenutu lokaciju i barem se nakratko isključiti iz ubrzanog svijeta.

Ako su vam potrebni bijeg i odmor od svakodnevnih obaveza, ne ustručavajte se, već rezervirajte na LINKU makar jedan vikend u ovom raju na Zemlji i prepustite se uživanju.