FOTO by Instagram @goranivanisevicofficial / @nivessimpson

Poznati

Goran Ivanišević proslavio 50. rođendan u krugu obitelji!

admin 14. rujna 2021.

Kod kuće je ipak najljepše…

Naš najpoznatiji tenisač ove godine ima mnoštvo razloga za veselje. Sredinom srpnja primljen je u Tenisku kuću slavnih, a na tu počasnu svečanost koja se održala u Newportu u SAD-u pratila ga je supruga Nives, poznata radijska voditeljica.

Do 2021. godine bio je jedini hrvatski tenisač koji je osvojio Wimbledon. Uz zavidnu tenisku karijeru, Goran ima nešto još važnije što mu svakodnevno izmamljuje osmijeh na licu, a to su njegova djeca.

Amber koja je sada već punoljetna, a koja je izrasla u prekrasnu mladu damu, 13- godišnji ‘stariji brat’ Emanuel i najmlađi Oliver njegova su podrška i snaga u svim životnim trenucima. Presladak Oliver neki je dan navršio 3. godine, a za tu su ga prigodu mama i tata iznenadili prekrasnom tortom.

Za Gorana je jučer također bio poseban dan. Slavni sportaš proslavio je 50. rođendan u krugu obitelji te isto obilježio Instagram fotografijom na kojoj se nalazi sa sinovima.

Ispod objave je kratko napisao: „Generations of crazy Ivanisevic’s, Oli, Manci i ja“, a neto iza toga počele su pristizati čestitke od brojnih kolega, kao i vjernih obožavatelja.

Predivna Nives je također objavila fotografiju na kojoj sjedi u krilu svog supruga te zagrljeno poziraju s osmijehom na licu. U objavi je dodala: Kod njega stvarno vrijedi ona: ‘Godine su samo broj’.

Poznati par djeluje uistinu zaljubljeno, a mi se nadamo da će ova sreća zaista biti vječna.

Sretan rođendan, Gorane!