FOTO by Women'secret

Modni dodaci

Godišnji je sada kompletan s ovim Mickey Mouse accessoriesom!

Antonija Andabak 29. prosinca 2021.

Dekica, papuče, zdjelica za grickalice...godišnji za poželjeti!

Vrijeme blagdana mnogi koriste kako bi se opustili, proveli vrijeme s rodbinom i prijateljima te uživali s djecom. Kako bi nesmetano mogli uživati u tim trenucima, mnogi uzimaju godišnji te pune baterije za nove pobjede koje ih čekaju s povratka u “realan” život.

Te dani mnogi čekaju nakon onog ljetnog godišnjeg kada mnogi tvrde da se više umore nego odmore, a s obzirom na to da zimsko vrijeme često uvjetuje ostajanje u kući zbog niskih temperatura, vrijeme je da se opskrbite stvarčicama zbog kojih će vam vrijeme odmaranja biti još draže!

Dekica, jastučić, papuče…sve su to rekviziti koji će vam pomoći pri opuštanju i osjećaju da zaista odmarate što mnogi radoholičari teško postižu. Na web shopu Women’secret, kojeg vole mnoge zaljubljenice u preslatke stvari kojih WS ima pregršt!

17,99 €
17,99 €

Osim što je ovaj brend popularan po lansiranju pidžamica, spavaćica i dekica s motivom Harry Pottera, isto mu nije strano s jednim od najpopularnijih likova – Mickey Mousea koji se u ovom slučaju pojavljuje kao happy lik na dodacima za relaksiranje i to na dekici, papučama, jastučiću te zdjelicama za sladoled ili Cornflakes!

11,99 €
11,99 €

Jastučić crvene boje, osim za nasloniti glavu, super će poslužiti i kao dekoracija na vašem kauču isto kao i dekica kojom ćete se pokriti prilikom gledanja omiljene serije.

13,99 €
13,99 €

Papuče su must have, osobito one mekane i obložene toplim, cufastim materijalom iznutra. Zdjelice su apsolutno prekrasne te ih možete kupiti i za svog partnera s obzirom na to da jedna dolazi s likom Minnie u plavoj nijansi, a druga u crvenoj s likom Mickey Mousea.

10,99 €
10,99 €

Sve ove stvarčice nalaze se na web shopu te su snižene po ludo povoljnim cijenama!