FOTO by Instagram @belleandbunty / @topshop / @belleandbunty

Moda

Glitter suknja i pulover čine najšarmantniji blagdanski outfit!

Krešimir Šustić 16. prosinca 2020.

Ombre efekt i pleteni favorit su savršen spoj

Turbulentna 2020. godina obilježena je pandemijom korona virusa te su nam upravo zbog toga zabranjeni dugonoćni izlasci s najdražima i okupljanja za veći broj ljudi.

Samim time u ovo blagdansko doba odgođene su brojne zabave, domjenci i svečanosti, što nas dovodi do toga da se nemamo prilike dotjerivati i zablistati u najboljem izdanju.

Iako one najljepše stvarčice koje posjedujemo u našim garderobama nećemo moći isfurati na partyje, ovog Božića smo se odlučili srediti za svečani obiteljski ručak i večeru.

Budući da smo zakoračili u mjesec prosinac, naše modne kombinacije su se prilagodile raskošnom ruhu koje nas prati sve do najluđe noći u godini, Nove godine.

£47.50

Tražeći upečatljive stajlinge na društvenim mrežama, za oko nam je zapeo neodoljivi spoj suknje i pulovera koji je već neko vrijeme aktualan u svijetu fashionistica.

£32.99

Brend Top Shop je u svoju ponudu uvrstio zanimljiv primjerak glitter ljepotice s ombre efektom u srebrnoj, zlatnoj i brončanoj nijansi koju ćemo s lakoćom upariti uz sivi ili krem pleteni favorit.

£45.99

Ovaj šarmantni blagdanski outfit izgleda veličanstveno i najbitnije od svega, pruža nam toplinu, chic i neizmjeran osjećaj udobnosti.