FOTO by River Island

Moda

Glitter mini suknja u glam izdanju za lude večernje provode!

Daria Lovrić 28. listopada 2022.

Polka dot uzorak, oversized mašna i šljokice rezervirani su za festive sezonu!

Iako naš svakodnevni look najčešće odiše klasičnom elegancijom ili casual odjevnim komadima, željno iščekujemo specijalne trenutke kada si možemo dati oduška i zablistati u glamuroznim i upečatljivim kombinacijama.

Glitter mini suknja s mašnom i točkicama 1
Glitter mini suknja s mašnom i točkicama

Kada govorimo o odlascima na razne partyje i evente, glavni imperativ je zablistati i ostaviti upečatljiv dojam. Nadolazeći period idealan je za izražavanje kreativnosti, a efektni odjevni komadi su must-have dio svakog outfita. Naime, ipak je riječ o najčarobnijem razdoblju u godini!

Suknja s mašnom u luksuznom izdanju kraljica je nadolazećih partyja!

Zadnjih nekoliko sezona suknje s mašnom u pravi su HIT, ponajviše radi svog upečatljivog detalja i jer ih vrlo lako možemo kombinirati s basic komadima. U potrazi za modnim komadima kojima ćemo začiniti naš outfit, za oko nam je zapela suknja s mašnom koju smo pronašli unutar River Islanda.

Glitter mini suknja s mašnom i točkicama 2
Glitter mini suknja s mašnom i točkicama

Kratku suknju u upečatljivoj ružičastoj boji krasi efektna maxi mašna koja će mamiti poglede gdje god se pojavili. Svi znamo da je glitter odjeća rezervirana za festive sezonu i upravo taj shinny efekt ovom modelu daje dozu glamura.

Glitter mini suknja s mašnom i točkicama

Osim šljokica i oversized mašne, ovu mini suknju krasi i polka dot uzorak. Bijele točkice rasute po nježnoj ružičastoj tkanini sa šljokicama, dodatno privlače pažnju i stvaraju WOW efekt.

Iako mnogi smatraju da je glitter prenapadan, posebice kada dolazi u kombinaciji s drugim upečatljivim detaljima, međutim pred nama je vrlo uzbudljiv period u kojem su blještavi odjevni komadi više nego poželjni.

Glitter mini suknja s mašnom i točkicama

Mini suknju iskombinirajte s basic topom ili košuljom u neutralnim simple bojama poput bijele, crne ili bez te jednostavnim cipelama i nakitom i svi će pogledati biti uprti ka vama.

Cijena ove krasotice iznosi £55, a svoj primjerak možete nabaviti putem River Island web trgovine.