Film

Gledate li novu tursku seriju “Izdaja”?

admin 12. siječnja 2023.

Dramska serija na male ekrane donosi priču o ljubavi i osveti...

Od ponedjeljka, 2. siječnja gledatelji Nove TV imaju prilike pratiti novu tursku dramsku seriju “Izdaja” koja će ih svojom napetom pričom o ljubavi i osveti prikovati za male ekrane.

U glavnoj ulozi gledat ćemo poznatu glumicu Hatice Şendil koja je poznata po hit serijama “Dila” i “Sudbina”, a vrhunsku glumačku ekipu čine još i Sera Kutlubey, poznata po seriji “Ljubav osvetnika”, İsmail Demirci i Perihan Savaş.

izdaja turska serija

O seriji:

U prvim epizodama ove intrigantne serije gledatelji će upoznati Neslihan i njezinu naizgled savršenu obitelj na kojoj bi joj svatko pozavidio. No iluzija o savršenom životu i sretnom braku nestat će nakon što jedan susret otkrije bolnu istinu, a Neslihan će pod teretom prevare morati odabrati hoće li napustiti sve ili će skupiti snagu za najtežu borbu.

Naime, jednoga dana Neslihan spletom slučajnih okolnosti upoznaje djevojku Damlu s kojom se sprijateljuje i doznaje da je u vezi s oženjenim muškarcem.

Vjerujući Damli, koja se predstavila kao bespomoćna i dobra djevojka, Neslihan je naivno odlučuje uzeti pod svoju zaštitu ne bi li joj pomogla da se izvuče iz situacije u kojoj je zaglavila, na znajući da je čovjek o kojemu se radi upravo osoba kojoj najviše vjeruje u životu – njezin muž Murat.

Damla, glumeći ranjivu djevojku, pokušava ući u Neslihanin život i na taj način učiniti sve kako bi razorila njezin i Muratov brak, no on ne želi razvod jer mu je taj brak između ostalog izvor novca i bogatstva.

Seriju možete pratiti od ponedjeljka do petka u 21.15h!