Promo

GLAZBA U SLUŽBI MODE – DR. MARTENS x SEX PISTOLS!

PR 28. ožujka 2019.

U ShoeBeDo su stigle marte čiji dizajn sadrži stihove iz poznatih pjesama Pistolsa

Odlična vijest za sve glasne i odvažne pobunjenike i ljubitelje kultnih marti odjeknula je ovog proljeća modnom scenom!

Kultni brand Dr. Martens lansirao je seriju popularnih čizmi inspiriranih jednako kultnim bandom Sex Pistols, a na hrvatsko tržište upravo tu dugoiščekivanu suradnju donosi ShoeBeDo.

Nova linija inspirirana je prepoznatljivim umjetničkim djelima Jamieja Reida, a dizajn marti sadrži stihove iz poznatih pjesama Pistolsa ‘Pretty Vacant’ i ‘I wanna be me’. Opaka, odvažna i ”pomaknuta” u svojim detaljima kolekcija oduševiti će sve pobornike marti, a pogotovo punkere u duši i ljubitelje Sex Pistolsa.

Eksplozivna i sirova energija te buntovni stav planetarno popularnog benda inspirirao je Dr. Martens da napravi čizme koje odaju počast njihovom punk look-u.

Savršene za stvaranje ‘edgy looka’ cvjetnim i proljećem inspiriranim haljinama i suknjama ili ako, pak, volite ‘nisam se potrudio/la’ stil, uz potrgane crne skinny jeans, isprane traperice, bomber i kožne jakne, običan bijeli T-shirt ili uz flanelske košulje, marte su sigurno dobitna kombinacija za kojima će se okretati glave čak i onih koji ih inače ne nose.

Nova generacija marti svidjet će se i najtvrdokornijim poklonicima ‘običnih’ marti, s obzirom da su unatoč nizu uspjeha i popularnosti, ostale jako cool.

Dr. Martens svakom linijom podržava individualnost, izražavanje kroz obuću i apelira na različitost i posebnost ovih udobnih, izdržljivih i bezvremenskih čizmi.

Kultni model kožnih čizmi koji podiže cijeli outfit i rješava nedoumice po pitanju odjevnih kombinacija, simbol su slobode i samoizražavanja, stoga je gotovo sigurno da će Dr. Martens x Sex Pistols poharati modno tržište.

Po svoj par požurite u ShoeBeDo dućane u Gajevoj i Arena Centru te na klik udaljenom i u cijeloj Hrvatskoj dostupnom webshopu www.shoebedo.com.