Glamurozna božićna kolekcija poznatog beauty brenda ARTDECO!

Viktoria Šafranić 02. prosinca 2017.

The Art Of Beauty naziv je najnovije linije proizvoda s kojom ćete svjetlucati na svakom koraku!

Dok je neki s velikim iščekivanjem priželjkuju, drugi bi najradije zaustavili vrijeme i još barem na trenutak zadržali se u staroj godini. Htjeli mi to ili ne, Nova godina uskoro će nam pokucati na vrata.

Naravno, važno je dočekati je u punom sjaju ako želimo da nam cijela bude upravo takva – glamurozna. Baš na tu večer svaka žena se želi osjećati lijepo, naprosto blistati, a sada to i može uz novu Artdeco kolekciju.

Otkrijte umjetnost ljepote, inspiriranu delikatnim linijama kaligrafije te istaknutim svjetlucavim nijansama koje će vam pružiti nadasve elegantan izgled. Od rumenila, maskare, do strastvenih ruževa i pudera, svatko će pronaći svoj omiljeni beauty proizvod za najsvečaniju noć u godini.

 

Nova kolekcija dostupna je u parfumerijama Müller, a može se kupiti i putem WEB SHOP stranice www.kameja.hr te u njihovom Artdeco MAKE up BARu u Tomislavovoj 3.

Također, možete ih pronaći na službenoj Facebook stranici i Instagram profilu.

 

###

Asortiman ARTDECO, njemački brand broj 1 u parfumerijama, 1985. godine osnovao je Helmut Baurecht – vizionar i današnji 100% vlasnik tvrtke, proglašen i princem niša – Prince of the Niches!

U središtu njegovog interesa na kozmetičkom tržištu od velike su važnosti bili inovativnost i kvaliteta, široka paleta proizvoda i boja, izbalansiran odnos njihove kvalitete i cijene te ekološka svijest koja je rezultirala refill sistemom kupovine.

Na današnjem, vrlo zahtjevnom kozmetičkom tržištu zadržao je individualan pristup klijentu te mu ponudio koncept njege koja ciljano tretira svaki njegov problem.

Profesionalnim nastupom, kvalitetom proizvoda, marketinškom podrškom i kreiranjem trendova na kozmetičkom tržištu još je više učvrstio svoju lidersku poziciju te je, osim na njemačkom, prisutan i na tržištu 60-ak zemalja diljem svijeta. Od 1999. godine po prvi puta ulazi na popis među 100 najjačih kozmetičkih kuća svijeta.

 

#šminkerska IGRA DARIVANJA 

U suradnji s ARTDECO cosmetics, jednu sretnicu nagradit ćemo s 4 predivna beauty proizvoda (High Performance Lipstick 505, Soft Lip Liner WP 97, Roll it Disc Eyeliner 1 i Eyeshadow 130). Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica Artdeco beauty proizvoda je Zdenka Brankovic. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.