FOTO by Zlatni Centar Lewiko

Moda

Glamurozan nakit s potpisom Zlatnog Centra Lewiko naša je božićna želja!

Viktoria Mikulić 15. prosinca 2022.

Stavljamo ga na wish listu ovih blagdana…

Mnogi smatraju da su torbice najpoželjniji modni dodaci. Mi ovome nećemo puno proturječiti, no za nas je ipak nešto iznad torbica, nešto što podiže svaki outfit u trenu, nešto što nas izdvaja iz mase, čini elegantnima na svakom koraku – nakit!

zlatni centar lewiko

Što je prosinac bez hrpe glittera? Svi mi volimo minimalizam i naravno da nema ništa približno popularno kao što je mala crna haljina, no u zadnjem mjesecu u godini prednost ipak dajemo upečatljivim stvarčicama, onima dostojnih crvenog tepiha.

zlatni centar lewiko

Šljokičasti matching setovi u obliku trapezica i crop topa ili glamurozna srebrna haljina s perjem su sve što nam treba za nadolazeće partyje. Bez obzira jeste li u potrazi za stylish odjevnom kombinacijom kojom ćete zadiviti sve prisutne na božićnom poslovnom domjenku, tražite neki cool outfit za zabavu s prijateljicama na Badnjak ili se spremate za Novogodišnju noć, mi smo pronašli nakit koji će sjajiti na vama poput prave zvijezde.

Zlatni Centar Lewiko jedna je od najcjenjenijih modnih adresa kada biramo nakit za različite prigode, stoga smo se i ovog puta u blagdanskom duhu otputili u njihovu poslovnicu ne bismo li pronašli savršen detalj za sve evente u prosincu.

Posebno nas je očarala kolekcija od 14 kt zlata, koja dolazi u tri izdanja sa malahitom (zeleni kamen), sedefom (bijeli kamen) i tirkizom (plavi kamen).

Unutar nove linije može se pronaći kompletan set kao što su naušnice, ogrlica i narukvica koji će svečani look upriličiti na najljepši mogući način.

Ovaj nakit moguće je pronaći u pozlaćenom i srebrnom izdanju, ovisno o tome što više preferirate. Smaragdno zelene komade svakako kombinirajte uz crnu ili crvenu haljinu, dok će tirkizni divno pristajati uz nježnije odjevne predmete.

Zamislite samo onaj osmijeh na licu jedne žene kada je dočeka iznenađenje ispod božićnog drvca u obliku glam kutije s nakitom… Ljubit će vas do kraja života!

Nou kolekciju Zlatnog Centra Lewiko možete pronaći na njihovoj web stranicu www.lewiko.hr. Ovaj nakit moguće je pogledati i na adresi Vlaška 64, Zagreb ili Pothodnik bb, Karlovac, a za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram!