FOTO by Not On The High Street

Moda

Glam papuče s pomponima za elegantan i profinjen izgled kod kuće!

Daria Lovrić 30. studenoga 2023.

U koji par biste odmah uskočili?

Prosinac je iza ugla, a s njim i prilika za uživanjem u toplini i udobnosti svoga doma. Ove hladne sezone, pretvorite svoj dom u oazu udobnosti uz nekoliko jednostavnih trikova.

 Papuče s pomponima 1
Papuče s pomponima – £32

Zamislite sebe kako boravite u toplom okruženju, obavijeni dekicom uz šalicu vruće čokolade u ruci. Za stvaranje zimske idile kod kuće, potrebni su vam topli pokrivači, meki jastučići, mirisne svijeće, blagdanske dekoracije i cozy odjeća.

 Papuče s pomponima 2
Papuče s pomponima – £28

Osim fluffy ogrtača, udobnih trenirki i pidžamica, posebnu pažnju posvetite odabiru kućnih papuča.

 Papuče s pomponima 3
Papuče s pomponima – £25

Osim što nas griju i pružaju udobnost na svakom koraku, one su i modni dodatak. Kolekcije brendova vrve preslatkim modelima s božićnim motivima, ali i profinjenijim primjercima.

 Papuče s pomponima 4
Papuče s pomponima – £31,50

Našu su pažnju ovog puta privukli prekrasni i glamurozni modeli koje smo pronašli putem Not On The High Street web trgovine.

Papuče s pomponima – £25

Fluffy papuče s pomponima za prva maglovita jutra!

Riječ je o preslatkim ženstvenim modelima s pomponima koji dolaze u dvije verzije i mnoštvo boja. Ručno rađeni kožni model dolazi u tradicionalnom marokanskom dizajnu babouches i krase ga krupni šareni pomponi u narančastoj, tirkiznoj i boji fuksije.

Papuče s pomponima – £28

Ipak, naš favorit je model s podstavom od od umjetnog krzna i baršunastog gornjeg dijela.

Papuče s pomponima – £33

Ovaj model dolazi u baby plavoj i boji lososa. Ove profinjene papuče odličan su poklon ispod bora, a možete ih naručiti putem The High Street web trgovine.