FOTO by Photo Booth

Zabava

Glam Booth – novi trend na vjenčanjima za sve koji obožavaju crno-bijele fotografije!

Viktoria Mikulić 23. veljače 2024.

Nakon Photo Bootha, novi hit zavladao je tržištem…

Photo Booth je već nekoliko godina HIT na vjenčanjima, ali i drugim važnim proslavama poput krstitki, prve pričesti, krizme, jubilarnog rođendana, kao i poslovnih domjenaka.

Nema tu previše polemike zašto je ovaj nezaobilazan dio svake ceremonije toliko popularan. Odgovor je vrlo jednostavan, barem nakratko nas udaljava od pametnih telefona, uz njega smo ono što jesmo u svom najopuštenijem izdanju i ono najvažnije, ostavlja nam uspomene za čitav život.

Koliko god se trudili fotografirati mobitelom, istina je da kasnije rijetko pregledavamo sadržaj. Ove fotografije definitivno neće izblijediti i moći ćete ih izložiti gdje god vam odgovara u svoja četiri zida. Lijepo je prisjećati se trenutaka koje smo doživjeli, a uz ove fotografije imat ćete osjećaj kao da ih ponovno proživljavate.

Ranije smo predstavili nekoliko varijanti photo bootha: Vintage photo booth, Modern photo booth i 360° booth, a u nastavku vam donosimo novu, još posebniju generaciju modela:

Glam Booth – novi hit na vjenčanjima zaludio je Hrvate

Kako bi i dalje ostali na tronu svakog vjenčanja, kreativan tim PhotoBoxa u ponudu je uvrstio novi trend – glam booth čija su specijalnost crno-bijele fotografije. Riječ je o spoju bezvremenske elegancije crno-bijelih fotografija s modernim izdanjem photo bootha.

Glam booth je glavna zvijezda glamuroznih partyja pod organizatorskom palicom klana Kardashiana, Hailey i Justina Biebera i mnogih drugih, stoga ne čudi što svaki trendseter žudi za ovim rekvizitom na svojoj proslavi.

Glam booth će vam pružiti dozu elegancije i glamura, ali i najkvalitetnije fotografije. Neovisno o tome kako ste našminkani i što ste odjenuli, svaka fotografija bit će estetična i profinjena.

Ne samo da će vam izmamiti osmijeh na lice, već će vas nakratko vratiti u tinejdžerske dane kada vam svakodnevica nije bila ispunjena užurbanošću i obvezama, već samo hobijima i stvarima koje volite.

Vjerujte nam na riječ, vaši će gosti godinama prepričavati dogodovštine s vjenčanja uz kombinaciju vrhunske glazbe i ovog šarmantnog glam bootha.

Ako i vi na svom vjenčanju želite doživjeti nezaboravno iskustvo, jedinstveni sadržaj i oduševiti sve uzvanike, više detalja potražite na web stranici photoboxhr.com! Također, za još više fotki i inspiracije, škicnite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.