Film

Gladiator 2 – prvi pogled na Pedra Pascala i Paula Mescala

admin 04. srpnja 2024.

U ovom nastavku Ridleya Scotta nova generacija gladijatora dolazi u divlje rimske arene

Ove godine dolazi nastavak megahita Gladiator, i bez obzira na to što Russell Crowe neće tumačiti niti jednu ulogu, glumačka postava je fenomenalna i možemo zaključiti da nas čeka još jedan filmski spektakl.

Nadolazeći nastavak bit će brutalan i krvav, a glavne zvijezde filma Paul Mescal, Denzel Washington i Pedro Pascal prikazat će svu nemilosrdnost rimskih arena.

Pedro Pascal kao Acacius
Paul Mescal kao Lucius

Upravo su objavljene i prve fotografije sa seta gdje možemo vidjeti Mescala i Pascala kako se bore u tradicionalnim gladijatorskim oklopima, kao i Denzela Washingtona koji tumači ulogu trgovca oružjem i vlasnika mnogih gladijatora koje koristi u opasnim borbama.

Denzel Washington kao trgovac oružjem i gladijatorima

Mescal je navodno bio jedan od prvih glumaca koji se sastao s redateljem Ridleyjem Scottom kako bi se dogovorili oko detalja za snimanje nastavka. Mescal je bio lak izbor za glavnu ulogu Luciusa, a za one kojima treba podsjetnik, to je Lucillin sin iz originalnog filma.

Joseph Quinn kao car Geta

U filmu Gladiator iz 2000. godine Mescal je bio malo dijete čiji je život, nakon posljednje bitke, spasio Maximus (Russell Crowe). Nastavak nam dolazi u timelineu smještenom godinama nakon prvog dijela, a čitav fokus nastavka bit će upravo na Luciusovom životu unutar starog Rima.

Pedro Pascal i Paul Mescal u gladijatorskoj bitci

Gladiator 2 debitirat će 22. studenog 2024. godine i jedva čekamo vidjeti nastavak jednog od filmova koji je obilježio ovu dekadu filmske industrije.