Gita unikatne i šik cipele!

Viktoria Mikulić 25. travnja 2017.

Za noge koje znaju da je udobnost najbitnija!

Gita Šik Cipele – Gita cipele izrađuju se u obiteljskom poduzeću čiji vlasnici potječu iz Borova Naselja, mjesta prijeratne snažne obućarske industrije. U želji da stvore prepoznatljivu hrvatsku marku, nametnula im se ideja Gite iz poznate priče o šegrtu Hlapiću Ivane Brlić Mažuranić. Djevojčicu Gitu karakterizira vrckavost, toplina i osebujnost, što je nit vodilja njihovih proizvoda.

Nakon dugogodišnje izrade klasičnih cipela uvidjeli su da na tržištu nedostaje udobnih i drugačijih cipela za mlađu generaciju po povoljnim cijenama.

Odlika njihove obuće je prije svega udobnost, ali i unikatnost. Cipele se ručno izrađuju na anatomskim kalupima u većim širinama, što im daje posebnu udobnost. Materijali od kojih se izrađuju su prirodni i u velikoj paleti veselih boja, pored smeđih i crnih. Njihove cipele su prošivene za razliku od klasičnih lijepljenih, što im omogućuje fleksibilnost i prilagodljivost svakom stopalu.

Najtraženiji modeli su zasigurno model 401 niska cipela i 402 gležnjače u različitim bojama, nakon kojih odmah dolaze balerinke, sandale te čizme u dva modela – MARE I IVE.

Model 401 – niske cipele – Sretna dobitnica crnih cipelica je Danijela Vidas. Čestitamo i molimo da nam se javi na viktoria@elegant.hr!

Gita Šik Cipele

Model 402 – gležnjače

Gita Šik Cipele

Čizma Mare

Gita Šik Cipele

Budući je krenula sezona balerinki,  moramo vam otkriti njihov najtraženiji model 470, odnosno model s cik cak vezicom. Osim boja sa slike u narednih par dana u prodaju će pustiti i 470, u plavoj boji, te nekoliko novih modela balerinki u raznim bojama. Gita Šik Cipele.

Gita Šik Cipele

Gita Šik Cipele

Model 470

Uz obuću u njihovim zaigranim dućanima možete pronaći i torbe u različitim dimenzijama, u dva oblika, okrugle i četvrtaste. Ove unikatne proizvode možete potražiti na adresi Radićeva 31 ili preko izravne internetske narudžbe te na sajmovima diljem Hrvatske o kojima redovito obavještavaju svoje vjerne kupce na njihovoj Facebook stranici.

 

#bajkovita IGRA DARIVANJA

Prema uzoru na poznatu priču o šegrtu Hlapiću, nastale su zaigrane GITA-šik cipele. Jednu sretnu natjecateljicu nagradit ćemo s njihovim najprodavanijim modelom 401, u crnoj boji. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.