Iće & piće

GiOTTO Caffè Momento Mix – limitirane praline sada i u mini pakiranju!

Viktoria Mikulić 19. svibnja 2021.

3 praline su idealna doza za nas kavoljupce!

GiOTTO, desert oblikovan u hrskavu kuglicu slatkiš je za kojim uvijek posežemo na policama trgovačkih lanaca i koji nam apsolutno nikada neće dosaditi.

Iako nam ništa ne može zamijeniti standardnu verziju koja je upotpunjena najfinijom kremom od lješnjaka, svakako smo prigrlili i dva noviteta – punjenje s danskim keksićima od maslaca i ono s čokoladnim keksima i bijelom kremom.

Jedina stvar koja nas gotovo uvijek izbaci iz takta je njihovo pakiranje. Oni koji pojedu sve kuglice iz ambalaže možda nemaju s tim problema, no znate onaj osjećaj kad si jednostavno zaželiš dva-tri GiOTTO slatkiša, a onda ne znaš kamo bi s ostatkom (da, ima nas).

Vrećica u kojoj se nalaze nije nimalo praktična i uvijek ‘prosipamo’ one sitne granule.

Koliko smo samo puta pomislili kako bi bilo odlično imati ih u mini pakiranju koje je idealno uz jutarnju ili popodnevnu kavu.

Tvrtka Ferrero kao da čita naše misli jer je upravo uvrstila limitiranu seriju Giotto kuglica u malom pakiranju. Pod nazivom GiOTTO Caffe Momenti, svi kavoljupci doći će na svoje.

Ferrero GiOTTO Caffè Momento Mix sastoji se od klasičnih finih pralina od lješnjaka i nove sorte pralina nadahnutih danskim keksom od prhkog tijesta te čokoladnih keksića i bijele kreme.

Fina mliječna krema umotana je u hrskavu podlogu – oblatne, koje su pak upotpunjene granulama prhkog tijesta.

Elegantno pakiranje je najpraktičnije rješenje za sve nas koji ne pretjerujemo u konzumiranju istih, već svakodnevo uživamo u tek nekoliko kuglica. Kutija sadrži 15 x 3 pojedinačno umotane GiOTTO praline.

Lješnjak ili kolačići i krema? Sve u jednom! Bez obzira kada i s kim uživate u GiOTTO-u, osmijeh neće izostati.