FOTO by Etsy

Dekor

GINOLJUPCI – jeste li već kupili ovaj Gin adventski kalendar?

Mia Vodopija 05. studenoga 2021.

Savršeni dar za prave ginoljupce je tu!

Sezona kupovine poklona je pred nama, ali znate li što to znači? Mučenje! Da, namučit ćete se kupiti poklone apsolutno svima.

Što kupiti onoj dragoj osobi koja uvijek nabavi odličan parfem, sat, čizme, koja ima već sve zanimljive knjige čim izađu u prodaju…Dok vi hodate gradom u potrazi za nekim zanimljivim hrvatskim proizvodima, ta osoba je naručila odlične i domišljate poklone još prošli mjesec! Kako nekog takvog iznenaditi?

Uz alkohol naravno! Alkohol nam daje hrabrost, on ima svojstva afrodizijaka, ali i stvara pozitivnu atmosferu. Lakše je opustiti se uz pokoju kapljicu omiljenog pića, a ako su vaš prijatelj ili prijateljica koji uvijek imaju sve ujedno i ljubitelji Gina…uvjereni smo da će ostati zatečeni ovime što smo pronašli!

etsy.com

Stol kao božićni adventski kalendar s 24 kutije ili kao zidna viseća jedinica. Jedinica dolazi s LED panelom s pozadinskim osvjetljenjem za maksimalan učinak. Ovaj poklon je idealan za minijaturne boce viskija ili gina, a koristan je i za sve druge male predmete poput čokolade ili malih igračaka.

etsy.com

Mini vrata se jednostavno podižu pomoću ručki za povlačenje i fiksiraju se skrivenim magnetima za mekani mehanizam za zatvaranje.

etsy.com

Ovi kalendari mogu biti korisni za sve što vam padne na pamet i mogu se ponovno koristiti svake godine. On može biti vaš po cijeni od £459.99 i možete ga nabaviti putem ovog LINKA.

etsy.com

Mislimo da ćete uz ovaj adventski kalendar dobiti titulu najbolje prijateljice!