FOTO by Amazon

Dom

GINOLJUPCI gdje ste? Stigao gin adventski kalendar od 6.3 kg!

Daria Lovrić 03. studenoga 2023.

Nije li ovo najbolji poklon ikad?

Sezona kupovine poklona je pred nama, a neke od njih morat ćemo nabaviti nešto ranije. Naravno, riječ je o adventskim kalendarima.

Gin adventski kalendar 1
Gin adventski kalendar – €99.90

Nitko ne želi adventski kalendar dobiti za Božić jer nema više što odbrojavati, stoga je sada idealan trenutak da pronađemo svog favorita.

Gin adventski kalendar 2

Kako bi vam pomogli u potrazi predstavljamo vam primjerak kojem nećete moći odoljeti. Pitanje je samo hoćete li ga zadržati za sebe ili ćete ga ipak pokloniti voljenoj osobi.

GINOLJUPCI – jeste li već kupili ovaj Gin adventski kalendar?

Na Amazonu smo pronašli gigantski gin adventski kalendar koji skriva neodoljiva iznenađenja. Naime, unutar prozorčića pronaći ćete 8 + 1 gin bočica u originalnim minijaturama, 8 tonik voda, 8 grickalica i 1 alat za bar.

Uz kalendar dolazi i knjižica s preko preko 50 stranica s uzbudljivim informacijama i receptima koji će vaše kušanje proizvoda učiniti još zabavnijim.

Otkrijte savršeno sparivanje magičnih tekućima originalnog minijaturnog gina, odgovarajuće tonik vode i ukusnog snacka.

Uz ovaj adventski kalendar očekuje vas najuzbudljivije odbrojavanje do sada, a ukusna pića i snackovi uljepšat će vaš dan i pomoći vam prebroditi stres i žurbu koju donose blagdani.

Gin kalendar za predbožićnu sezonu stvoren je za sve koji se žele razmaziti gin tonikom i slasnim zalogajima u nadolazećem periodu. Ovaj primjerak možete naručiti putem ovog linka.