FOTO by IMDb

Film

Ginny & Georgia – upoznajte novog ključnog lika 2. sezone

admin 31. siječnja 2022.

Zgodan je i trenutno glumi u seriji "Locke & Key"

I dok s nestrpljenjem iščekujemo 2. sezonu omiljene serije “Ginny and Georgia” dolazi odlična vijest za sve koji su potajno željeli da se u seriji pojavi još koji zgodan lik.

Upravo je potvrđeno da se Aaron Ashmore priključuje postavi serije i bit će jedan od ključnih likova nadolazeće sezone.

Aaron Ashmore trenutno ima svoju ulogu u seriji “Locke & Key” i svi vi koji ste ga “pikirali” sada ćete ga imati priliku gledati i u megapopularnoj seriji Ginny & Georgia.

Prva sezona Netflixove serije “Ginny & Georgia” krenula je s prikazivanjem 24.02.2021. te je sadržavala deset epizoda. U prvih dva mjeseca doživjela je nezapamćen uspjeh te nekoliko tjedana nije silazila s većine lista najpopularnijih serija.

Nakon smrti svog supruga, Georgia i njezino dvoje djece – Ginny i maleni Austin napuštaju Texas i sele u manji grad kako bi svoj život počeli iznova. Serija istražuje neke teške teme poput kriminala, rasnih razlika i samoozljeđivanja, ali i neke već tradicionalne poput braka, prijateljstva i obitelji.

Ashmore će glumiti Gila Timminsa, Georgijinog bivšeg i Austinovog oca. Kad je Georgia upoznala Gila, privukao ju je njegov opojni šarm i dobar izgled. Gil je izašao iz Georgijinog života nakon što je optužen za pronevjeru i poslan u zatvor.

Ovo je drugi Georgijin bivši dečko koji je predstavljen u seriji. Ginnyin otac, Zion Miller, predstavljen je u prvoj sezoni, a glumi ga Nathan Mitchell, dok njegov lik iz mladosti glumi Kyle Bary.

Ashmore se pridružio seriji “Locke & Key” u prvoj sezoni uzevši ulogu Duncana Lockea, a u drugoj sezoni već je postao dio standardne glumačke postave. Serija “Locke & Key” također će uskoro krenuti s prikazivanjem treće sezone ove godine.

Posljednje informacije kažu da će se serija “Ginny&Georgia” završiti sa snimanjem krajem travnja, a prikazivanje se planira tek krajem ljeta ove godine.