FOTO by IMDb

Film

“Ginny & Georgia” – potvrđen datum snimanja druge sezone!

admin 10. rujna 2021.

Jedva čekamo!

Iako se još u travnju znalo da će biti snimanje druge sezone serije “Ginny & Georgia“, jučer su stigle i neke službene brojke termina početka snimanja i prikazivanja.

Prva sezona krenula je s prikazivanjem 24.02.2021. te je sadržavala deset epizoda. U prvih dva mjeseca doživjela je nezapamćen uspjeh te nekoliko tjedana nije silazila s većine lista najpopularnijih serija.

Da je ovo jedna od najimpresivnijih serija govori i činjenica da je samo jedna serija na Netflixu uspjela zadržati poziciju na top 10 ljestvici duže od 27 dana, a to je – ‘Tiger King’.

“Nakon smrti svog supruga, Ginny & Georgia napuštaju Texas i sele u manji grad kako bi svoj život počele iznova. Serija istražuje neke teške teme poput kriminala, rasnih razlika i samoozljeđivanja, ali i neke već tradicionalne poput braka, prijateljstva i obitelji. “

Ono što nas može veseliti je informacija da čitava glumačka postava ostaje ista:

  • La Torraca – Austin
  • Raymond Ablack – Joe
  • Sara Waisglass – Maxine
  • Felix Mallard – Marcus
  • Scott Porter – Paul
  • Jennifer Robertson – Ellen

Unatoč tome što se još u travnju znalo da se kreće sa snimanjem druge sezone stvorili su se faktori koji su utjecali na to da sve krene nešto kasnije. Prvi termin početka snimanja bio je zakazan za rujan, ali na kraju čitava priča počinje 29. studenog.

Snimanje će ponovno biti u Torontu u Kanadi, a s obzirom na raspored snimanja procjene su da će serija doći na Netflix u dugoj polovici 2022. godine.