Njega kože

Gingerbread Man – blagdanski maslac i puder za tijelo

Engineer 12. prosinca 2018.

Od gomile proizvoda i paketa koje nam Lush nudi odlučili smo isprobati "Gingerbread man" maslac i puder za tijelo

Tijekom Božića Lush podiže ljestvicu kreativnošću i inovacijama svojih proizvoda. Ove godine veganske proizvode kombinira ih s klasičnom božićnom pričom koja će vas zagrijati iznutra.

Moguće je i bez ambalaže

Gola varijanta proizvoda je mnogo bolja za našu zelenu okolinu što su i Lushevi kupci prepoznali. Tokom blagdanskog perioda prošle godine kupili ste 780 959 golih gelova za tuširanje, regeneratora za tijelo, body losiona i proizvoda za usne što znači da skoro 800 000 komada ambalaže nikad nije proizvedeno, a kamoli bačeno.

Uz pomoć 836 288 knot wrap marama zamijenili ste za nepotrebnu ambalažu koja završava na smetlištima pogotovo u nadolazećem razdoblju.

Darujte priču…

Bajkoviti božićni darovi u potpunosti ručno omotani recikliranom ambalažom tu su kako bi prenijeli sve što možete nekome zaželjeti svojim sadržajima od 2 do čak 44 proizvoda.

Probali smo…

Od gomile proizvoda i paketa koje nam Lush nudi odlučili smo isprobati “Gingerbread man” maslac i puder za tijelo i ostali smo oduševljeni rezultatom. Ovaj slatki kolačić topi srce te daje osjećaj posebne topline…receptom podsjećajući na bakine kolače.

No ovaj čovječuljak ipak nije jestiv! “Gingerbread man” stvoren je kao kalorija za vašu kožu. Jutarnja toplina kakao maslaca srela je ljutkasti đumbir i poželjela okupati se u gorkom ulju gospodina klinčića. Tu je nastao spoj koji vaša koža želi ovog Božića.

Cijena “Gingerbread man” maslaca i pudera za tijelo je 99,00kn/50g, a dostupan je u Lush prodavaonicama te njihovom web shopu