FOTO by Lacin Enterprises

Moda

Gingerbread “dunkice” u festive izdanju bude blagdanski duh!

Daria Lovrić 06. studenoga 2023.

Molimo djedicu da nam donese najslađi Nike primjerak koji smo ikada vidjeli!

Najčarobniji dio u godini se bliži, a popularni brendovi krenuli su s lansiranjem prvih blagdanskih kolekcija. Bilo da je riječ o home dekoru, odjevnim komadima, obući ili modnim dodacima, sve vrvi blagdanskim motivima.

Božićne kuglice, gnomovi, drvca, pahulje, orašari, lampice i medenjaci krase police i web trgovine, a mi, koliko god se trudili ne možemo im odoljeti.

Ovog puta su nas je oduševila blagdanska verzija Nike Dunk tenisica. Naime, Dunk linija se prvi put pojavila 1985. godine, a ove udobne tenisice bile su poznate po svojim raznovrsnim bojama i svojevrsnoj veseloj vibri.

Sada vam predstavljamo Gingerbread limitirane dunkice u božićnom izdanju. Smeđi model ukrašen je zelenim vezicama, crveno-bijelim lizalicama, šećernom glazurom posutom šarenim mrvicama i preslatkim medenjacima.

Nike Dunk Gingerbread tenosic
Nike Dunk Gingerbread tenosice – $599

Ovaj efektan model proizašao je iz kreativne radionice tvrtke Lacin Enterprises. Naime, tvrtka se bavi tiskanjem po narudžbi i predana je oživljavanju kreativnih vizija na raznim proizvodima.

Unutar njihovog asortimana pronaći ćete mnoštvo modnih primjeraka poput hoodica, majica i tenisica u limitiranom izdanju koje će vas svojim dizajnom ostaviti bez teksta.

Prilagodba tenisica uključuje uzimanje para cipela i njihovu promjenu kako bi odražavale jedinstveni stil i preferencije nositelja. To rade na različite načine, poput bojanja, dodavanja ukrasa ili dodataka, mijenjanja vezica ili dodavanja novih, mijenjanja oblika ili dizajna cipela.

Prilagođavanje tenisica način je izražavanja osobnog stila i kreativnosti. Omogućuje pojedincima stvaranje potpuno jedinstvenog i personaliziranog para cipela koji se ne može pronaći nigdje drugdje. Proces prilagođavanja tenisica zahtijeva pažnju prema detaljima, strpljenju i kreativnosti, a može rezultirati doista jedinstvenim parom cipela što vidimo i kod ovih blagdanskih Nike tenisica.

Cijena ovog Nike para iznosi paprenih $599, a cijelu ponudu možete pogledati putem Lacin Enterprises web trgovine.