FOTO by Vivre.hr

Dekor

Gingerbread božićni set za posluživanje kave i čaja oduševit će vaše goste!

Antonija Andabak 12. listopada 2020.

Šarmantan set kojeg možete naći na Vivre.hr, upotrijebite uz vaše božićne kolačiće!

Možda vam se u ovom trenu čini kako je Božić daleko, no kao što znamo, vrijeme brzo leti i nije zgoreg pripremiti što možete već sada.

Primjerice, ako ste vični kuhanju, a znate da vam treba novi set za ukrašavanje torti i kolača, vrijeme je da se bacite u potragu onog savršenog i naravno, još nekih sitnica koje će blagdansko uživanje učiniti još slađim.

Na ponudi doista bogatoj web stranici Vivre.hr, pronašli smo set za posluživanje kave i čaja koji će se savršeno uklopiti u božićnu priču, osobito kada je riječ o druženje uz kavu i kolače.

Isti se zove Gingerbread Boy and Girl i sastoji od seta od dvije šalice, čajnika sa šalicom, posudica za sol i papar (ili u ovom slučaju kakaa i cimeta), posude za šećer i mini vrča za mlijeko.

Set 2 šalice Ginger 250 ml – 126,90kn

Rekli bismo da je ovo set u kojem može uživati čitava obitelj, a ako kolače poslužite uz ovakav dražestan set, vaši će gosti uživati u slatkim delicijama koji će im ostati u sjećanju!

Set čajnik sa šalicom Gingerbread – 90,90kn

Osobito je upečatljiva bijela boja seta s crvenim obrubom te iscrtanim čovječuljkom od đumbira tj. u ovom slučaju je to i djevojčica od đumbira.

Set posuda za sol i posuda za papar Gingerbread- 65,90

S obzirom na to da zasigurno ne možete čekati Božić da se počastite ovim setom, sugeriramo naručiti ga online, za svaki slučaj, dok nije nestalo iz ponude.

Set posuda za šećer s žličicom i poklopcem Gingerbread – 126,90kn

Svaki set zasebno trenutno je na popustu do 70% u sklopu Black sale tjedna, stoga ne čekajte predugo! Naručite svoj Gingerbread Boy and Girl set OVDJE!