Elegant

Gin&tonic parfem za nju i njega čine neizbježan ljetni duo

admin 25. lipnja 2020.

Neka ovo ljeto miriše na najdraže nam alkoholno piće

Gin&tonic parfem jedan je od vjesnika da smo zakoračili u ljeto, a svojim mirisom asocira na lude i nezaboravne večeri kojima nema kraja.

Baš poput prozračnih i laganih materijala ljeti se volimo osvježiti mirisima koji su nenapadni i pružaju svježinu. Bez obzira da li ljetne večeri provodite na plaži, terasi ili u nekom klubu ovaj miris pratit će vas u stopu i širit će aromu neodoljivog alkoholnog pića.

Ako još niste čuli za njih predstavljamo vam Gin&tonic miris za nju i njega, a njihovi mirisi garantiraju osjećaj sreće i zadovoljstva. 

Gin&tonic parfem

Budući da je ljeto stvoreno za voćne, cvjetne i orijentalne mirisne note ovaj duo parfema predstavlja sve ono najbolje od njih.

Voćne, cvjetne, orijentalne mirisne note – 60 parfema koji istodobno konkuriraju cijenom i dugotrajnošću!

Gin&tonic parfem za nju

Ne želeći zanemariti jači spol predstavit ćemo i muški Gin&tonic parfem, ali fokus ovog članka je na onom namijenjenom ženama čiji slogan glasi “refreshingly different“.

Gin&tonic parfem

Ženski Gin&tonic miris dolazi kao spoj mirisa jabuke i grejpa na koje se nadovezuju donje arome maline, lotosa i ruže. U srcu parfema nalaze se blage arome mošusa i ambera i kao cjelina čine neodoljivi ljetni parfem uz koji ćete uvijek osjećati dašak svježine.

Gin&tonic parfem za njega

Gin&tonic miris za muškarce dolazi s izraženim notama limuna, đumbira i ananasa, a u srcu parfema nalaze se i blage nijanse lavande. 

Gin&tonic parfem

Iako smo navikli da gin&tonic okus dolazi u obliku pića, sladoleda ili slastica, nema razloga upotpuniti kolekciju i parfemom te zaokružiti priču s najomiljenijim ljetnik okusom.

Ovaj neodoljivi duo možete pronaći njuškajući po eBayu, a oni najuporniji sigurno neće imati problema s pronalaskom.