FOTO by Catrice

Ljepota

Gin&Tonic Lip Booster sjajilo za usne? Može!

admin 23. studenoga 2022.

Catrice novitet donosi okus omiljenog pića na vaše usne

Nema tog godišnjeg doba u koje ne bi mogli uklopiti svoje omiljeno piće, a naravno pričamo o kombinaciji Gina i Tonica. U proljetno-ljetnim danima sastavni je dio svake zabave na otvorenom i neizostavni je dodatak velikom broju koktela.

U jesenskim danima pruža nam utjehu i pomaže nam da se odupremo nadolazećem sivilu, a kada stigne zimski period Gin poprima čarobnu dimenziju i svojim blagdanskim novitetima oduševljava sve.

Već smo pisali o Gin snježnoj kugli, Gin blagdanskim kuglicama, Gin adventskim kalendarima i Gin Tonic čaju, a ove sezone vam predstavljamo još jedan proizvod koji vam omogućuje da ovih blagdana imate okus omiljenog pića na svojim usnama.

CATRICE Volumizing Extreme Lip Booster sjajilo za usne

Nova varijanta s osvježavajućim okusom džina i tonika sadrži mentol i ulje krastavca, a baš kao i druge varijante, Volumizing Extreme Lip Booster pruža ekstra voluminozan završetak s efektom punih usana. Prozirna tekstura ima fine, srebrno sjajne čestice – za maksimalan sjaj.

No bez obzira na to što će nam nakon nanošenja ovog make up noviteta usne izgledati primamljivije i punije naglasak je ipak na tome da ćemo kroz neko razdoblje na svojim usnama imati omiljeni okus Gin&Tonica.

Jedinstveno sjajilo za usne

Upotpunite svoj izgled i istaknite svoje usne ovim jedinstvenim sjajilom koje daje trenutno svjež učinak. Prozirna, blago zelenkasta tekstura zaslužna je za dodatni volumen usana, a integrirani aplikator olakšat će njegovo nanošenje.

Dolazi u elegantnoj Catrice ambalaži koja vizualno asocira na Gin&Tonic i učinit će ove blagdane još čarobnijim, barem kada su vaše usne u pitanju.

Ovaj veganski proizvod ne sadrži alkohol, gluten, mikroplastiku niti parabene, a ono što nas najviše veseli jest Cruelty Free, tj. niti jedan proizvod nije testiran na životinjama.

Ako i vi ovih blagdana želite istaknuti svoje usne, počastite ih Gin&Tonic Lip Booster sjajilom koje možete pronaći u svim većim drogerijama po preporučenoj cijeni od 31,90 kuna.