FOTO by Hollyslollies

Iće & piće

Gin štapići – party poslastica u 5 različitih tropskih okusa!

Krešimir Šustić 04. kolovoza 2021.

Ovi štapići ostaju čvrsti, tako da ih možete konzumirati nekoliko puta ili ih pojesti nakon korištenja!

Ginomanija zadnjih par godina trese našu planetu, a novi proizvodi i dodaci koji izlaze svakodnevno, nikako nam ne mogu dosaditi i ugasiti našu ljubav prema ovom piću.

Svaki ljubitelj ove alkoholne poslastice zna da su začini bitan segment koji dodajemo Ginu kako bi promijenili okus i boju, te ga učinili baš onakvim po našem guštu.

£5.95

Kako bi čaša s ovim blagom izgledala što atraktivnije i privlačnije, često dodajemo razne dekoracije koje je čine poželjnom i fotogeničnom.

No za pravi tulum i najbolje fotke na društvenim mrežama, pronašli smo šarene dodatke u obliku štapića koji osim što izgledaju egzotično, našem piću daju poseban okus i boju.

£5.95

Dolaze u raznim kombinacijama okusa poput Gina i limuna, Gina i maline, Gina i grejpa, a možete ih koristiti nekoliko puta ili jednostavno nakon što ste ispili posljednju kap, pojesti.

£5.95

Sve što trebate učiniti je umiješati ih u svoje omiljeno piće ili koktel i gledati kako se mijenjaju boja i okus dok vaša fancy čaša postaje atraktivnija.

Dolaze u pakiranju od šest komada, a idealni su za lude ljetne tulume koje ćemo organizirati čim nas vrijeme počasti toplim danima i noćima.

£5.95

Osim što su ukusni i izgledaju fantastično, nisu napravljeni od plastike, stoga ne štete našoj planeti i ne zagađuju okoliš.

£5.95

Nabavite jedan od pet primjeraka i začinite svoje piće kao pravi ginoljubac.