Gin Spa u Škotskoj odličan je razlog za posjet Glasgowu!

Engineer 21. siječnja 2020.

Izgleda zaista obećavajuće pa ako ste planirali otputovati u Škotsku, ovo je nezaobilazna destinacija...

Ljubavna veza između Škota i džina dosegla je vrhunac posljednjih godina. Na policama su se našle sve vrste kreativnih proizvoda na bazi džina. Ali džin spa? E to je jedna sasvim drugačija priča.

‘Gin Spa’ u Glasgowu, glavnom gradu Škotske, svetište je koje je u potpunosti posvećeno fantastičnim botanicima u duhu. Svoja vrata otvorili su prije dvije godine i od tada imaju hrpu zadovoljnih i stalnih klijenata.  Ako mislite da se radi samo o tome da vam na ulazu  uruče čašu džina, razmislite još jednom.

Nakon što uđete unutra, očekujte čitav izbor tretmana – uključujući proizvode za lice, manikuru, pedikuru, masaže leđa i refleksologiju – s proizvodima nadahnutim džinom. 

I najbolje je što su svi tretmani prilagođeni vašem tipu kože i potpuno personalizirani načinu na koji se nakon toga želite “osjećati”.

Želite se osjećati aktivno? Što onda kažete na masažu koja sadrži klinčić, bergamot, lavandu i eukaliptus. Ili se možda želite osjećati sretno? Možete se odlučiti za manikuru s ružičastim grejpom, lipom i bergamotom.

Naravno, putovanje ne bi bilo potpuno bez čaše stvarnog džina, tako da svi koji se nađu u Škotskoj, trebali bi se uputiti u ovaj spa jer u ponudi je dosta besplatnih koktela od džina.