FOTO by Amazon

Iće & piće

Gin snježna kugla 2022. – predivan uvod u blagdane

admin 25. listopada 2022.

Naranča i brusnica - pravi okus Božića...

Svake godine božićna atmosfera kreće sve ranije i ranije i iskreno – nećemo se previše buniti. Jedni smo od onih koji uživaju u svakoj dekoraciji i svakom decibelu božićne rapsodije stoga ne čudi da smo i mi krenuli s predstavljanjem blagdanskih poslastica.

Najviše pažnje do sada nam je privukla kombinacija najomiljenijeg alkoholnog pića s jednom od najstarijih blagdanskih dekoracija, a rezultat je gin snježna kugla koja je proteklih godina pravi hit.

Gin snježna kugla

Već smo pisali o povratku prošlogodišnje gin snježne kugle i preslatkim mini blagdanskim gin kuglicama, a sada je vrijeme da vam predstavimo ovogodišnju, tek predstavljenu Gin snježnu kuglu s okusom naranče i brusnica.

Ovaj suptilno slatki i ugodan gin liker predstavlja pravi božićni duh s ukusnim notama začinjene naranče i brusnice.

gin snježna kugla 2022
Gin snježna kugla

Osim prefinog okusa najveći adut je blagdanska dekoracija koja krasi ambalažu. Sve što trebate je protresti bocu i promatrati kako zlatni listići padaju po malenom gradskom trgu okruženom zgradama i velikom blagdanskom jelkom.

Gin snježna kugla

Kako bi efekt bio još izraženiji radi se o svjetlećoj boci s prekidačem na dnu i integriranim LED lampicama koje stvaraju svečanu scenu unutar boce.

gin snježna kugla 2022
Gin snježna kugla

Vjerujemo da će vam biti žao konzumirati sadržaj jednom kada ju nabavite, ali ako ipak budete u iskušenju čeka vas 0,7l odličnog gina ispunjenog s 23 karatnim zlatnim listićima.

gin snježna kugla 2022
Gin snježna kugla

S obzirom na to da je jačine 20% alkohola, preporučujemo vam da se ne zaigrate previše jer biste mogli zamrziti blagdane i prije no što oni stignu. Pronašli smo ju unutar Amazona po cijeni od oko 215,00 kuna.