FOTO by berlinbottle.de

Iće & piće

GIN s okusom kupine i maline najelegantnije je piće ljeta!

Viktoria Mikulić 01. lipnja 2022.

Bombay Bramble: Najbolji gin s finim aromama bobičastog voća!

Čuveni gin dolazi kao limitirano izdanje pod nazivom “Bombay Bramble x lala Berlin”: Nepogrešiva ​​etiketa odjevena je u poseban dizajn iz kreativnog pera Leyle Piedayesh, osnivačice modne marke lala Berlin.

Renomirani modni brend od 2004. godine karakterizira otvorenost i kulturnu raznolikost. Raznolikost, kvaliteta i održivost – savršeno se slažu s misijom Bombay Sapphirea da proizvede najodrživiji globalni gin na svijetu.

Vjeran motu “kvaliteta umjesto kvantiteta”, voćni gin s kreativnim potpisom Leyle Piedayesh na tržište dolazi isključivo u ograničenim količinama.

Inače, “Bramble” se odnosi na voćno-kiseli koktel Bramble, koji se pripremao s džinom i malinama 1880-ih. U modernoj verziji London Dry Gin dolazi već začinjen aromama maline, kupine i egzotičnih biljaka.

Fino izbalansirani gin krije snažne voćne note, koje se otvaraju odmah s prvim gutljajem, prirodnim, potpuno zrelim ubranim plodovima.

Savršeno kao voćno ružičasto ljetno piće – pomiješano s tonikom ili samostalno s puno leda.

Ograničeno modno izdanje dostupno je u internetskoj trgovini gourmetencasa-tcm.com, a odlična je vijest da dostavljaju u Hrvatsku.