FOTO by Amazon

Dom

Gin Pepeljuga – staklena boca pjenušavog rozog gina u obliku cipelice

Mia Vodopija 02. prosinca 2021.

Nadamo se napraviti puno smiješnih uspomena s prijateljicama uz ovaj pink gin!

Nije tajna da je ovo doba kada volimo uživati u hranu i piću. Razne slane i slatke delicije nas mame sa svih strana, a zašto bismo im se oduprijele? Ipak je prosinac doba slavlja i uživanja.

Svako ima svoj najdraži alkohol, ali mi moramo priznati da smo velike ljubiteljice gina. Gin s raznim okusima i u različitim bojama, mi ga se ne možemo zasititi.

Iako bocu dobrog gina možete nabaviti u raznim dućanima, mi smo odlučile pretražiti internet u nadi za onim najboljim i estetski najljepšim. Amazon nas nikad nije iznevjerio – tamo smo pronašle gin u boci oblika cipele.

Amazon

Ovog Božića nadopunite svoj kabinet s alkoholom s ovim prekrasnim pjenušavim zlatnim ginom. On je savršen za sve one koje vole gin, ali žele dodanu notu pjenušca.

Ovaj recept na bazi smreke fantastičan je dodatak klasičnom Gin i Tonicu. Gin s pjenušcem dolazi s ljuskicama 22 karatnog zlata te u boci oblika staklene cipele predstavlja zanimljiv dodatak svakoj zabavi.

Amazon

Unikatna boca ružičasto zlatnog gina može poslužiti i kao elegantan dar za vašu sestru, kumu ili najbolju prijateljicu. Gin se poslužuje ohlađen s ledom ili pomiješan u koktele.

Gin možete naručiti na Amazonu po cijeni od £34.90.

Neovisno o tome kako ga volite piti: samog, s Tonicom, u koktelu ili ga dodajete u deserte, jedno je sigurno – oduševit će vas ovaj pravi ‘ženski’ gin.