FOTO by Instagram @thehalladaleinn

Iće & piće

Gin od krafne s marmeladom! Da, i to su izmislili…

admin 26. siječnja 2024.

Možda je vrijeme da promijenimo agregatno stanje konzumacije krafni

Veljača je najkraći mjesec u godini, ali imamo osjećaj da je beskrajna. Prvu polovicu mjeseca budit ćemo romantičare u sebi kako bi što spremniji dočekali Valentinovo, a kada ono završi, sprema se najotkačeniji period u godini. Počinje karnevalsko razdoblje i ulice će preplaviti maskirana djeca, ali i poneki odrasli.

U nekim gradovima Karneval je na razini blagdana u kojem se održavaju razni tradicijski običaji, ali nama su prvi sinonimi maske, krafne i obilazak kuća gdje domaćinima pjevamo, a oni nas nagrade.

Ipak, naš karnevalski favorit su krafne jer je to period u kojem ih možemo jesti beskonačno, bez da nas netko pita – zašto jedeš toliko krafni?

Mudri ljudi iz Škotske prepoznali su ljudsku ljubav prema krafnama te taj božanstveni okus pretočili u najpopularnije alkoholno piće. Može se naslutiti da je proizvod koji vam želimo predstaviti – Gin s okusom krafni s marmeladom.

Realno, sasvim je svejedno u kojem agregatnom stanju konzumiramo krafnice, a ova varijanta s ginom čini se sasvim logičnom. Ovaj gin pronašli smo u bespućima interneta i sumnjamo da se trenutno može gdje nabaviti.

Bio je to trenutak ljudske genijalnosti koji je kratko trajao te se možemo nadati da ćemo jednog dana opet imati priliku naša nepca počastiti nečim sličnim.