FOTO by Firebox

Iće & piće

Gin kristalna kugla predviđa da ćeš ove blagdane piti samo gin

admin 14. prosinca 2021.

Će da pijemo i gatamo...

Prosinac je posljednji mjesec u godini u kojem pokušavamo isplanirati i postaviti temelje za ono što nas čeka u idućoj. Nova godina označava i novi početak i samo sudbina zna što nam nosi sutra, samo sudbina i Gin kristalna kugla.

Uzmite budućnost u svoje ruke i s ovom Gin kristalnom kuglom otkrijte da li vas čeka uzbudljiva i napeta 2022. godina. Sve što trebate je zavrtjeti bocu i gledati kako se čarobna šljokičasta tekućina prelijeva i hipnotizira otkrivajući što vam nosi sutra.

Ponosno destiliran u Engleskoj, ovaj zagonetni Gin savršeno spaja note trešnje i hibiskusa za nježno slatku i cvjetnu paletu okusa. Dok suptilne naznake bazge unose kiselu ravnotežu i obdaruju ovaj gin svojom upečatljivom ljubičastom nijansom.

Pritiskom na gumb, svjetlo skriveno u dnu bočice u obliku kugle osvjetljava put stvarajući mistični svjetlucavi sjaj. Savršen je dar za poznavatelje gina, nadobudne vidovnjake ili sve one koji se bave proricanjem sudbine i misterijama koje budućnost može sadržavati.

Ovaj mistični gin dolazi u ambalaži zapremnine 0,70l i 37,5% snage alkohola i ne treba vam čarobna kugla da vam predvidi opasan mamurluk ako s istim pretjerate.  

Ono što je još sigurno i ne treba vam kristalna kugla da to dokažete jest da ćete uz ovaj gin postići odličnu atmosferu i zabavu.

Ako i vi osjećate strane sile u vašem okruženju saznajte što će se dogoditi ili se jednostavno prepustite ispijanju i onoj staroj poslovici – pa šta bude neka bude.

Ovaj gin pronašli smo unutar Firebox web trgovine po cijeni od 39,99£.