FOTO by notonthehighstreet.com / Notino / u-buy.com

Trendovi

Gin, Harry Potter, “Friends” – 10 adventskih kalendara za male i velike!

Mia Vodopija 15. listopada 2021.

Predblagdansko veselje može započeti...

Već smo u polovini listopada, što znači da ćemo za koja dva tjedna početi ozbiljno razmišljati o kupnji božićnih dekoracija, odjeće i poklona.

Omiljeni modni brendovi polako predstavljaju haljine, odijela, kombinezone i obuću za čari blagdanske sezone, a  mi već razmišljamo o novim i starim božićnim filmovima koje ćemo staviti na obaveznu listu gledanja.

Skrolajući Instagramom i pretražujući web shopove, vidimo i da dućani za uređenje interijera predstavljaju svoje prve božićne kolekcije. Da, predblagdansko vrijeme i veseli duh shoppinga već su tu.

Osim dekoracije stana, gledanja filmova, pravljenja toplih čokolada i ušuškavanja pod dekicom, vidjeli smo da je moguće nabaviti i razne adventske kalendare!

Nećemo vas lagati, veliki smo fanovi čokolade i ukusnih Lindt ili After Eight adventskih kalendara, ali ove godine nas zanima nešto drugačije… Osim onih klasičnih s čokoladicama, posljednjih nekoliko godina vesele nas i razni druge kalendari u čijim se kućicama kriju svakakva iznenađenja.

Bonne Maman adventski kalendar

Beauty adventski kalendari u kojima ćete pronaći proizvode za njegu lica i tijela, najmirisnije kupke i  make up mini pakiranja uvijek su na našem popisu želja, baš poput Catrice i Rituals.

Catrice adventski kalendar
Rituals adventski kalendar

Još jedna stvar kojoj se veselimo su alkoholni adventski kalendari, pogtovo oni s ginom – tko ne voli alkohol u predblagdansko i blagdansko doba?

Gin adventski kalendar

Među favorite ubrajamo Harry Potter adventski kalendar, a sve ljubitelje serije ‘Friends’ oduševit će kalendar posvećen kultnoj seriji.

Harry Potter adventski kalendar
Friends adventski kalendar

Također imamo nešto za male i velike ljubitelje Lego kockica – Lego building kit s čak 234 kockice!

Lego adventski kalendar

Za fanove preparativne i dekorativne kozmetike tu su L’occitane i OPI, a za one koji ne mogu zamisliti hladni dan bez svijeća, Jo Malone će se sa svojim elegantnim i unikatnim mirisima potruditi da vam stan predivni miriši.

L’occitane adventski kalendar
OPI adventski kalendar
Jo Malone adventski kalendar

Uvjereni smo da će vam se svidjeti neki od naših izbora, koje možete kupiti sebi ili svojim bližnjima!