Iće & piće

Gin adventski kalendari! Pronašli smo 10 najljepših koji će uljepšati vaše blagdane

admin 02. listopada 2020.

Vrijeme je da krenete razmišljati kako blagdane učiniti savršenim

Gin adventski kalendari – ulazimo u ono vrijeme u godini kada lagano kreću pripreme za najiščekivaniji i najuzbudljiviji blagdan – Božić! Iako nam 2020. godina nije dala previše razloga za optimizam, treba uzdignute glave dočekati njen kraj i prepustiti čaroliji Božića da unese dašak radosti i veselja.

Već smo pronašli najbožićniji gin ove godine, ali vrijeme je da vam predstavimo i adventske kalendare koji će nas veseliti ove godine.

Najbožićniji gin dolazi u bočici oblika snježne kugle koja svijetli

Kao simbol iščekivanja Božića, gin adventski kalendari postali su neizostavni dio blagdana koji nam u svojim numeriranim kućicama svakodnevno donose po jedno iznenađenje. 

Iako su za adventske kalendare tradicionalno vezani čokolade i bomboni, posljednjih godina u njima uživaju i odrasli. Razlog leži u tome što su adventske kućice, osim čokolade, postale ispunjene i proizvodima za odrasle, a alkohol je postao jedan od zanimljivijih sadržaja adventskih kalendara. Ako ćemo adventske kućice ispunjene alkoholom secirati na one koje najviše volimo, onda su one ispunjene ginom favorit bez presedana.

Kako pripreme za blagdane kreću sve ranije i ranije tako smo se i mi bacili u potragu za najboljim i najljepšim gin adventskim kalendarima, a s obzirom na ponudu, izboj je bio sve samo ne jednostavan.

Adventski kalendar u obliku kosti unose blagdane u pseće živote

The Premium Gin Advent Calendar

Možda vas na prvu ovaj adventski kalendar neće privući svojim izgledom, ali njegov forte je izbor najkvalitetnijeg i premium gina koji se nalazi u 24 malene bočice. Ovaj adventski kalendar možda neće svojim izgledom podići blagdanski dekor, ali će svojim sadržajem unijeti ravnotežu. Ovo je adventski kalendar za iskusne ginoljupce koji će cijeniti sadržaj, a ne formu.

Gin adventski kalendari

That Boutique-y Gin Company’s Advent Calendar 

Ovaj adventski kalendar svojim vizualom predstavlja sve ono što volimo kod Božića – topli napitak u udobnosti svog doma u krugu najmilijih. Sadržaj ovog adventskog kalendara ispunjen je nešto egzotičnijim okusima gina koje možete miješati s čajem ili nekim drugim napitkom. Okus pite od jabuka ili onaj s cimetom i klinčićem samo su neki od okusa koji će ovih blagdana zaigrati vaša nepca.

B&M’s 12 Gin & Tonics for Christmas Advent Calendar

Ovaj adventski kalendar namijenjen je svima onima koji svoj gin žele razblažiti gorkim tonikom i uživati u miksu koji je obilježio alkoholna pića. Ono što je Batman bez Robina ili Tom bez Jerryja to je jednom ginoljupcu Gin bez tonika. Iako gin ima svojih premium verzija koje je grijeh pomiješati s nečim, tradicionalno smo navikli miješati ga s tonikom. Unutar ovog adventskog kalendara nalazi se 12 bočica gina i 12 bočica tonika, a na vama je kako ćete ih kombinirati i konzumirati.

Gin adventski kalendari

Fever Tree Gin & Tonic Advent Calendar

Još jedan adventski kalendar koji čini kombinaciju gin i tonik bočica, ali u ovom slučaju 12 bočica gina predstavljaju najbolje europske craft i premium ginove. Osim poznatih Sipsmith i Hendricks ginova, unutar kalendara pronaći ćete samo najbolje od ovog alkoholnog pića. Fever tonic limenke prate premium izgled i kvalitetu tako da ćete uz ovaj kalendar ispijati samo najrafiniranije okuse gin i tonika.

The Pip Stop Gin Advent Calendar

Iako svojim izgledom podsjeća na veliki umotani blagdanski bombon, ovaj adventski kalendar sadrži 24 bočice gina i nije nimalo bezopasan. Ovo je jedan od onih kalendara koji nam svojim izgledom može podići blagdanski dekor i bit će velik izazov svakodnevno “trgati kućice”. Ako ga odlučite koristiti kao dekoraciju dobro je to što će vas na dan Božića čekati 24 bočice uz koje možete napraviti dobar provod za vas i ekipu. Pronašli smo ga unutar thepipstop web trgovine po cijeni od oko 1000,00 kuna.

Gin adventski kalendari

Cambridge Distillery of Outstanding Gin Advent Calendar

Cambridge Distillery ovih će se blagdana predstaviti svojim konzumentima u obliku adventskog kalendara s 12 premium bočica svog alkoholnog pića. Poanta ovog kalendara je miksanje s drugim sastojcima tako da ćete uz svaku bočicu dobiti i kratki tekst s uputama kako ga najbolje konzumirati. Ako želite “kemijati” i miksati pića po svom izboru ovaj kalendar bit će odličan za vas.

Gin adventski kalendari

Gin Explorer Advent Calendar

Adventski kalendar ispunjen najboljim ginovima iz cijelog svijeta predstavlja odličan poklon za sve one koji tek otkivaju svijet ovog alkoholnog pića. Od 24 bočica moći ćete pronaći one klasične, ali i malo egzotičnije poput onih s okusom jagode ili bazge. Uz ovaj kalendar preporučujemo i nekoliko bočica tonika, jer će se većina ovih okusa odlično s njima sljubiti.

Costco Gin Advent Calendar

Najklasičniji gin adventski kalendar ostao je nepromijenjen i ove godine, a sadrži najkomercijalnije tipove gina od kojih ste većinu sigurno probali. Ako ne želite eksperimentirati, a želite uživati u okusu gina kroz čitave blagdane, s ovim adventskim kalendarom ne možete pogriješiti. Osim klasike koja ga krasi, ovaj je adventski kalendar i cjenovno najprihvatljiviji stoga ne treba čuditi da će i ove godine biti jedan od najprodavanijih.

Gin adventski kalendari

Gin O Clock Refillable Advent Calendar

Pred kraj smo stavili gin adventski kalendar koji ne odbrojava dane već sate, a garantira najuzbudljiviji Badnjak koji možete zamisliti. Svakog sata na red dolazi jedna bočica, a na vama je da izdržite svih 24 i sa najvećim mogućim smiješkom na licu dočekate Božić. Osim funkcionalnosti ovaj adventski kalendar privlači i svojim dizajnom te će se svojim materijalima odlično uklopiti uz blagdansku jelku. Pronašli smo ga unutar notonthehighstreet web trgovine po cijeni od oko 800,00 kuna.

Gin adventski kalendari

Flavoured Gin Advent Tipsy Tree

Kao šećer na kraju predstavljamo vam gin adventski kalendar koji svojim izgledom može zamijeniti i najbolja blagdanska drvca. Napravljen od drva u obliku jelke ima 24 rupice unutar koje se nalaze bočice gina koje podsjećaju na božićne kuglice. Ukoliko se odlučite na ovaj adventski kalendar naša je preporuka kupiti bocu gina za konzumaciju, a ovaj ostaviti kao dekoraciju koja će nas veseliti kroz čitav advent. Pronašli smo ga unutar first4hampers web trgovine po paprenoj cijeni od oko 1000,00 kuna.

Gin adventski kalendari
Gin adventski kalendar

Nadamo se da su vas ovi gin adventski kalendari inspirirali i da s nestrpljenjem čekate blagdane.