FOTO by Firebox

Dom

Giljotina za sir i kobasicu! Presudit će im gladna usta

admin 07. lipnja 2021.

Unesite malo drame u pripremanje vaše meze

Ako želite unijeti malo kreativnosti u pripremu vašeg obroka pronašli smo cool kuhinjski gadget za sve koji vole uzeti pravdu u svoje ruke.

Giljotina je mehanička sprava na kojoj su se izvršavala pogubljenja odsijecanjem glave osuđenika. Karakteristična je po velikom i teškom nožu koji se s visine spuštao na potiljak žrtve. Izvorno podrijetlom iz Francuske, zemlje ljubavi, giljotinom su pogubljene mnoge poznate osobe te je postala simbol okrutnosti.

Zadnja upotreba giljotine dogodila se 10. rujna 1977. ne bi li se 1981. godine u potpunosti izbacila iz upotrebe.

Danas o takvim stvarima više niti ne razmišljamo. Na pameti su nam bitnije stvari od kojih nas najviše interesira kako se dobro zabaviti, naspavati ili – najesti! No ako ste baš zaljubljenik u francusku revoluciju onda je vrijeme da spojite ugodno s korisnim i nabavite Giljotina dasku za sir i kobasicu te presudite svakoj vašoj mezi.

Izrađen od drveta ovaj nekonvencionalni kuhinjski gadget sastoji se od velike drške i oštrice od nehrđajućeg čelika. Sigurnosna bravica sprječava bilo kakvo klizanje ili nezgodu tako da se možete u potpunosti posvetiti odluci – rezati ili ne rezati!

Nemojte se zaustaviti samo na donošenju presude za sir i kobasicu. Uključite u kaznu i povrće te nasjeckajte neposlušnu mrkvu, celer ili krastavac.

Ako se želite zabaviti i dobro najesti ovu kuhinjsku giljotinu pronašli smo unutar Firebox web trgovine po cijeni od 34,99£.