FOTO by Instagram @zayn / @gigihadid

Poznati

Gigi i Zayn po prvi put postali roditelji! Na svijet je stigla malena djevojčica

Krešimir Šustić 24. rujna 2020.

Jedan od najljepših parova na svijetu napokon je dočekao svoju prvu prinovu

Najtraženija manekenka na svijetu Gigi Hadid i pjevač Zayn Malik, fotkama na Instagramu su potvrdili da su postali roditelji malene djevojčice.

Tjedan dana nakon što je njezin otac Mohamed Hadid slučajno obožavatelje naveo da pomisle kako je već rodila, par je potvrdio da je Gigi na svijet donijela prinovu.

“Nemoguće je riječima opisati kao se osjećam. Ljubav koju osjećam prema ovom sićušnom stvorenju izvan je mog razumijevanja. Zahvalan sam što sam je upoznao, što je mogu zvati svojom i na životu koji ćemo imati zajedno”, napisao je Zayn uz preslatku crno- bijelu fotografiju na kojoj svoju kćerkicu drži za ručicu.

Gigi je također podijelila svoje osjećaje s milijunima obožavatelja na društvenim mrežama, te uz sliku malene ručice napisala: “Naša djevojčica nam se pridružila ovoga vikenda i već je promijenila naš svijet. Toliko sam zaljubljena”

Prije nego što su i sami objavili vijest o njezinoj trudnoći u svibnju, TMZ je izvijestio da je mlada dama trudna oko 20 tjedana, a sama Gigi je to potvrdila gostujući kod Jimmy Fallona.

Oduvijek je znala da želi zasnovati obitelj s mladim pjevačem, te je uvijek govorila kako želi nekoliko djece i da jedva čeka biti mama.

View this post on Instagram

baby daddy ☺️

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Malena princeza je svojim dolaskom na svijet definitivno uljepšala ovu 2020. godinu jednom od najpopularnijih parova na svijetu.