Zabava

Gigantski Monopoly u dnevnom boravku iznenadio je ukućane!

admin 15. travnja 2021.

Nakon uklanjanja tepiha shvatili su da im je na podu iscrtana jedna od najpopularnijih društvenih igara

Kada bismo zbrojili sate provedene igrajući igru koja demonstrira brutalnost tržišta nekretnina shvatili bismo zašto je Monopoly jedna od najboljih društvenih igara ikada. Igra temeljena na kupovini, najmu i preprodaji nekretnina pravi je koktel emocija koja nerijetko završava svađom i prepirkom.

U proteklih nekoliko desetljeća pojavljuju se mnoge izvedenice ove popularne igre, ali složit ćemo se da je varijanta s Azurnom obalom i Ženevskim trgom ona koju smo najviše igrali.

Jedan je par, renovirajući svoj dom, ispod starog tepiha pronašao gigantsku verziju Monopolyja koja ih je na prvu šokirala.

Kada smo maknuli stari tepih nismo ni slutili da se ispod njega nalazi ocrtana društvena igra u mega veličini. Nakon što smo prostor fotografirali i objavili ga na društvenim mrežama dobili smo nekoliko komentara da su i oni imali slično iskustvo. Tada smo saznali da su neke kuće, građene sredinom pedesetih godina, također oslikane s motivima neke društvene igre i da naš dom nije jedini koji skriva ovo iznenađenje.” – izjavio je vlasnik.

Iako se još ne zna sudbina ovog gigantskog Monopolyja, među komentarima se našlo mnogo onih koji su predložili da od prostorije naprave sobu za druženje i igranje igara.

Ne znamo što ćemo napraviti s ovim, ali moram otkriti da sam više osoba za Scrabble” – zaključila je vlasnica.