FOTO by Apple TV

Film

“Ghosted” – dolazi nam film s Chris Evansom i Anom de Armas

admin 07. ožujka 2023.

Upravo je izašao i prvi trailer...

Upravo je izašao trailer za dugoiščekivani film “Ghosted” u kojem glavne uloge tumače Chris Evans i Ana de Armas. Iako spada u rom-com sferu, film ima i elemenata akcije i špijunaže i trebao bi biti više od klasične romantične komedije.

Konkretna radnja filma još se drži u strogoj tajnosti, ali prema detaljima vidljivim iz trailera mnogi su ga već povezali s filmom “Romancing the Stone” iz 1980-e u kojem su glumili Kathleen Turner i Michael Douglas.

Foto: Apple TV

Trailer prikazuje lik Colea (Chris Evans) koji upoznaje i proživljava avanturu sa misterioznom Sadie (Ana de Armas) koja se vraća u London. Nakon toga ona mu se ne javlja, ne odgovara na pozive i sve upućuje na klasično ignoriranje.

No, romantik u duši, uvjeren da im je suđeno biti zajedno, on otputuje u London samo da bi otkrio da Sadie nije osoba za koju je mislio da jest.

Foto: Apple TV

Ana De Armas pridružuje se glumačkoj postavi filma nakon nedavne nominacije za Oscara za film “Blonde“. Također, imala je odlične role u filmovima “Deep Water“, “Blade Runner 2049” i “No Time to Die“.

Foto: Apple TV

Chris Evans glumio je Kapetana Ameriku u nekoliko Marvelovih filmova, kao i u filmovima “Before We Go”, “Gifted” i “Playing It Cool”.

Evans i de Armas su prethodno glumili zajedno u filmovima”Knives Out” i “The Gray Man” tako da smo sigurni da nas očekuje dobra kemija između njih dvoje.

Foto: Apple TV

Početak prikazivanja filma zakazan je za 21. travanj i mislimo da nas očekuje jedan romantični film s velikom dozom komedije i uživanja.