FOTO by IMDb

Film

George Clooney i Brad Pitt kao plaćeni ubojice u filmu “Wolfs”

admin 29. svibnja 2024.

Film dolazi uskoro, a predstavljen je i prvi teaser

Uskoro nam dolazi jedan filmski naslov o kojem se do sada nije pričalo puno, a ako pogledamo glavne uloge i sinopsis jasno je da bi ovo mogao biti film godine.

Upravo je objavljen i prvi teaser koji ne odaje puno, ali opet daje do znanja da se ujedinjuju dvije filmske legende – George Clooney i Brad Pitt.

Foto: IMDb

Film “Wolfs” trebao bi stići u kina prije jeseni, točnije 20. rujna, a ovaj psihološki triler označava prvu suradnju između George Clooneya i Brad Pitta nakon hitova “Ocean’s Eleven” i “Burn After Reading“.

Foto: IMDb

Film je nastao kao suradnja Columbia Pictures i Apple Original Filmsa u kojem George Clooney glumi unajmljenog profesionalca čiji je zadatak prikriti zločine visokog profila.

Zaplet se događa kada u radnju dođe još jedan “prikrivač” Brad Pitt te su njih dvoje prisiljeni raditi zajedno, no njihova moć izmiče kontroli na način na koji nitko nije očekivao.

Foto: IMDb

U teaseru nema riječi, vidimo samo George Clooneya i Brad Pitta kako se voze u autu prepunom neugodne tišine i napetosti gdje se čuje samo škripavi brisač. Sutra bi trebao biti objavljen i prvi kompletni trailer.

Nadamo se da će ova dva elitna glumca opravdati svoj status i da nas napokon čeka jedan odličan psihološki triler u kojem ćemo uživati.