FOTO by Instagram @nailitmag / @nailartbysig

Ljepota

Geometrijske manikure – za sve one koje žele nešto novo

Mia Vodopija 28. svibnja 2021.

Ako vam je dosta cvijeća i voća na noktima, onda imamo pravu stvar za vas!

Kada vam netko kaže manikura i nail art, što vam padne na pamet? Dugački umjetni nokti ili kraći jednostavniji? Kada poželite novu ljetnu manikuru, gdje prvo potražite inspiraciju?

Inspiraciju za nail art ili bilo kakvu vrstu dizajna često potražimo na raznim internetskim stranicama, no ovoga smo puta savršenstvo minimalnog dizajna na noktima pronašli na društvenoj mreži Instagram.

Nail art trendovi se mijenjaju veoma brzo i dramatično, no uvijek smo i više nego otvoreni za jednostavnost, klasiku i profinjenost nego nešto što bi bilo previše komplicirano za ponoviti, osobito ako se sami volite potruditi oko izgleda svojih noktiju.

Izdvojili smo najljepše primjere geometrijskog dizajna na noktima gdje će vas zasigurno oduševiti jednostavna boja laka čijoj profinjenosti nema kraja!

Iako na prvu djeluje dosta neobično, te različite opcije, boje i detalji su zbilja nešto što ne vidite svaki dan na noktima!

Nadamo se da ćete inspiraciju za vašu sljedeću unikatnu manikuru za ljeto pronaći u jednoj od ovih geometrijskih manikura!