FOTO by House

Odjeća

Garderobu popunjavamo Mickey Mouse žutom dolčevitom od 99 kuna!

Viktoria Mikulić 21. rujna 2021.

Žuta boja, jesen, dolčevita i omiljeni Disney lik...može!

Ovo prijelazno vrijeme zaista nam zadaje muke. Jutra su iznimno hladna, a popodneva mnogo toplija i jednostavno ne znamo što odjenuti, a da se pritom osjećamo ugodno.

Što se tiče gornjeg dijela, najbolje je iskombinirati neki tanki komad odjeće s dugim rukavima i preko njega nabaciti vestu, sako ili baloner. Mi smo se upravo zaljubili u jedan novitet koji možete nositi ispod navedenog, a koji će se suptilno nazirati i plijeniti pažnju svojom očaravajućom bojom.

Čim zatopli, možete skinuti jaknu i nositi ga samostalno. Tek tada će u potpunosti doći do izražaja.

Uz ovaj odjevni predmet zaboravit ćemo na tmurno vrijeme s kojim se ovih dana susrećemo. Prvenstveno zbog boje koja krasi ovu tanku dolčevitu, a koja nam odmah popravlja raspoloženje. Potom i zbog motiva koji dolazi u vidu kultnog Disney lika – Mickey Mousea. Nadalje, cijena od 99,00 kuna nas je odmah šarmirala stoga ćemo bez dileme uvrstiti chic novitet i u svoj ormar.

Ova žuta ljepotica djelo je poznatog high street brenda House čije su kolekcije rezervirane za uličnu modu. Uz nju, gradski look izgledat će casual, a istodobno trendi. Žutu dolčevitu možete kombinirati uz pregršt drugih komada kao što su crne baršunaste hlače, kožne tajice, trapezice ili skinny jeans, kao i uz mini i midi suknje.

Ako i vi želite u jesenski look unijeti malo boje i vedrine, novu House majicu možete naručiti putem LINKA.