Moda

Galerija najljepših! 20 CCC torbica i ruksaka već od 60 kuna!

Viktoria Šafranić 05. siječnja 2021.

U tijeku je sniženje na modne dodatke do -50%!

Torbica već godinama predstavlja najzastupljeniji accessories, a taj se trend nastavio i u 2021. godini. Velike, male, kožne, pamučne, shopper modeli, vrećaste, bucket, tote torbice, koferi i ruksaci, svaki od ovih primjeraka ima mnoštvo sljedbenika te njihova prisutnost ne silazi s trona.

Iako se svake sezone jedan ili dva modela posebno ističu, s nijednom ne možete pogriješiti. Dok neke u sebi nose vintage prizvuk i u nama bude nostalgiju nekih prošlih vremena, druge su striktno napravljene vizijama dizajnera koji nam u svakodnevni život donose touch budućnosti.

Među nama ima onih koji će se odlučiti samo za modele koji dominiraju modnim pistama, drugima je pak bitnija praktičnost i kvaliteta, a neki torbice biraju na temelju cijena.

Modna kuća CCC ni ovog nas puta nije zakinula bogatim asortimanom modnih detalja, a kako bismo vam barem malo olakšali potragu, izdvojili smo 20 torbica i ruksaka koji prednjače cijenom, izgledom i kvalitetom.

Mnogi od modela stvoreni su za fashionistice koje preferiraju svečaniji look, dok će se među odabranima pronaći i oni koji njeguju ležerniji stil odijevanja.

Što se tiče boja, uistinu se može pronaći mnoštvo zanimljivih tonova koji su aktualni u svim godišnjim dobima. Tri torbice ipak su se posebno istaknule jer dolaze s printom kultne Disney ikone, Mickey Mouseom.

Iako smo njih nedavno predstavili, odlična vijest je da su još uvijek dostupne i na sniženju.

Zavirite u galeriju gdje vas očekuju cijene s popustom: