FOTO by Furla

Moda

Furla mini torbice obasute cvijećem zasjenit će i gradske parkove!

Krešimir Šustić 13. svibnja 2020.

Dvije nijanse koje se lako kombiniraju uz sve!

Svima nam je poznato da se u proljeće budi priroda, cvijeće cvjeta, drveća dobivaju predivne zelene listove, pa tako gradski parkovi postanu prave oaze u kojima je gušt provoditi vrijeme.

Ljudi postaju puno veseliji, više borave izvan svojih domova, a modni svijet nas časti trendy novitetima uz koje je svaki sunčani dan poput najljepše bajke koju svatko od nas proživljava.

Tako najdraže odjevne predmete i modne dodatke možemo pronaći u raznim varijantama ukrašene živim i šarenim nijansama boja i uzorcima, od kojih se izdvaja onaj cvjetni koji je nezaobilazan i viđamo ga na svakom koraku našeg grada.

Kao i većina vas, posebnu ljubav gajimo prema torbicama, bez kojih niti jedan izlazak iz kuće ne bi bio ispravan i stylish.

Stoga nam je prva destinacija za kupnju novih modela brend koji je poznat po kvaliteti, Furla.

2.400,00 kn

Tamo smo pronašli komad koji nam dolazi u dvije različite boje i upravo je sve ono što nam treba za savršen outfit. Jedna je pinky nijanse, ukrašena bijelim cvjetovima, a druga je u baby narančastim tonovima, ukrašena crnim i bijelim cvjetovima.

2.400,00 kn

Iako cjenovno nije dostupna svima, definitivno je accessories u koji se isplati uložiti jer je možete uklopiti u bezbroj look-ova od kojih se najviše ističe u onom večernjem za koji se posebno dotjeramo.