FOTO by Zara

Moda

Fuksija, točkice i til za upečatljivo party izdanje s potpisom Zare

Krešimir Šustić 08. prosinca 2020.

Haljina koja će nas staviti u centar pozornosti

Dok se laganim tempom približavamo najsvečanijem dijelu godine, duboko u sebi tugujemo za zabavama i svečanostima koje će zbog ovogodišnje pandemije biti otkazane.

Naravno, to nas neće zaustaviti da gledamo i kupujemo sve te divne komade iz modnog svijeta u kojima s lakoćom možemo zablistati na svakom partyju i biti u centru pozornosti zbog svog odabira.

Najprigodnije za takve situacije su definitivno ženstvene, zavodljive i šarmantne haljine u kojima otkrivamo samo one najbolje strane našeg izgleda i osobnosti.

Ponuda u omiljenim high street trgovinama ne može nas ostaviti ravnodušnima, pogotovo ona na koju smo naletjeli dok smo švrljali web shopovima u potrazi za najboljima.

Brend Zara među svoje novitete je uvrstio jednu posebnu ljepoticu koja nas je očarala na prvi pogled neodoljivim i upečatljivim izdanjem u kojem dolazi.

Ljepotica koju želimo u svojoj garderobi dolazi u atraktivnoj fuksija nijansi roze boje, mini je dužine, napravljena od tila, a ukrašena naborima, mašnom s prednje strane i neizostavnim točkicama.

Nakon što nam se život vrati u normalu, ponosno ćemo je izvući iz naših ormara i kombinirati sa salonkama, sandalama i statement modelima torbica u party lookovima.

Svoj primjerak možete nabaviti u najbližoj poslovnici, a ako ne uhvatite svoj broj, kupnju također možete obaviti klikom na LINK.