FOTO by Zara

Moda

Fuksija ili zelena: Zarine torbice u obliku ruže prizivaju sunčane dane!

Viktoria Mikulić 03. ožujka 2023.

Koja vam je boja primamljivija?

Prošli tjedan su nas iznenadile više temperature i brže bolje svoju smo garderobu nadopunili proljetnim odjevnim komadima, ne sluteći da će već za nekoliko dana ponovno nastupiti zima.

Nažalost, još uvijek nije vrijeme da ormar oplemenimo novim kreacijama, ali je zato ovo prijelazno razdoblje idealno za škicanje modnih dodataka koje ćemo u nadolazećim mjesecima s radošću posvuda nositi.

Zara je jedna od prvih modnih adresa na koju se zaputimo ne bismo li pronašli nešto otmjeno, otkačeno i trendi. Svaki tjedan asortiman nadopunjuju novitetima koji mame na kupnju, a dvije torbice koje smo upravo pronašli mogle bi postati bestselleri, ne samo zbog boja već i dizajna prekrasne ruže.

zara torbica ruža

Zara torbica dolazi u nijansi fuksije i zelenoj boji, a detalj ruže čini je najpoželjnijim proljetnim accessoriesom, kao i saten koji joj daje potrebnu gracioznost. Iako izgleda elegantno i na prvu se čini da je rezervirana za svečanija događanja, mi je vidimo i uz dnevne lookove uz traperice, suknje, T-shirte i bluze.

Bez obzira uz što ih nosili, predlažemo da ove torbice kombinirate uz odjeću nježnijih boja, jer su one sasvim dovoljne da i najjednostavniji look podignu na višu razinu.

Za sve koji su željni sunčanih dana i cvjetnog dizajna, cijena Zarine torbice iznosi 35,95 EUR, a pronaći je možete na LINKU!