FOTO by Netflix

Film

“From Scratch” – jeste li gledali novu Netflix seriju?

admin 24. listopada 2022.

Divna serija koja istodobno osvaja i slama srca...

Dok nestrpljivo čekaju novu sezonu “Emily u Parizu” gledatelji Netflixa oduševljeni su novom romantičnom serijom smještenom u Italiji.

Foto: Netflix

Nova “From Scratch” serija ispunjena je prekrasnim pejzažima, preslatkim originalnim automobilima Fiat 500, ukusnom hranom i, naravno, puno romantike. Nije teško zaključiti da je serija smještena u Italiji i da se radi o novoj romantičnoj uspješnici spremnoj za binganje.

Zoe Saldaña glavna je glumica u ovoj limitiranoj seriji od osam nastavaka koja prati priču o umjetnici koja na svom putovanju pronalazi romansu s talijanskim kuharom.

Foto: Netflix

Zvijezda filmova “Čuvari galaksije” i “Avatara” Zoe zamijenila je svemir prekrasnim scenama u Firenci tumačeći lik Amy, američke studentice koja studira u Italiji. Studirajući umjetnost, upoznaje kuhara Lina i zaljubljuje se u njega.

Foto: Netflix

Zaplet se događa kada se Amy nađe u ljubavnom trokutu jer počne izlaziti s otmjenim vlasnikom galerije Giancarlom iako je više privlači Lino.

Foto: Netflix

Također, njezina obitelj ne odobrava njezinu odluku da odgodi studij prava na Pravnom fakultetu u Georgetownu zbog umjetničke eskapade u Europi.

Njezin tata, odvjetnik Hershel nije nimalo zadovoljan njezinom odlukom dok se njena sestra Zora trudi izgladiti odnose.

Foto: Netflix

Sljedeća Netflix stanica – Italija!