FOTO by Instagram @carlinnahieberthair / @salongbarock

Ljepota

Frizura u boji “Pornstar Martini” koktela pravi je hit!

Krešimir Šustić 06. svibnja 2020.

Beauty svijet nas je i ovoga puta iznenadio!

Beauty svijet svako malo nas časti novim trendovima, od make-up proizvoda pa sve do aktualnih i šarenih boja za kosu. Nekih nijansi nismo niti bili svjesni, dok svjetski poznati frizeri nisu počeli stvarati umjetnička djela na kosama trendseterica i tako ih plasirali među sam vrh.

Zadnjih godina imali smo prilike vidjeti donedavno nezamislive tonove kao što su aquamarine plava, maslačak žuta, trava zelena i ostale. Iako se samo najhrabriji među nama usude eksperimentirati na takav način, moramo priznati da nam to izgleda totalno očaravajuće i otkačeno.

Ovoga puta donosimo vam novi hit kojeg su coolerice prihvatile širom otvorenih ruku i krenule u osvajanje društvenih mreža svojim frizurama.

Radi se o boji popularnog koktela “Pornstar Martini” koja je tople žute nijanse s malenim nagovještajem breskve.

Važno je da prvo počnete nanositi boju s krajeva, a korijenje ostavljate za kraj, a zatim dodate Canary Yellow Crazy Colour. Živi i odvažni tonovi zasigurno će promijeniti vaš pogled na svijet, a djelovat ćete kao netko tko istinski uživa u životu i živi bez pravila.

Dok nestrpljivo iščekujemo nove trendove u bojanju kose, unesite dozu buntovništva u vašu svakodnevicu i usudite se na promjenu koja izgleda stylish.