FOTO by TikTok

Ljepota

Frizerka tvrdi da velik broj ljudi krivo koristi suhi šampon

admin 19. svibnja 2020.

Pogledajte trik kojim otkriva kako ga koristiti za najbolje rezultate

Ako koristite suhi šampon kao obavezan dio svoje beauty rutine onda ste sigurno bili u situaciji da niste postigli rezultat kojem ste se nadali.

Prema tvrdnjama jedne frizerke moguć razlog tome je što ga krivo koristite, a kako biste korištenjem suhog šampona dobili najbolje rezultate Cora je na svom TikTok-u podijelila video s uputama.

https://www.tiktok.com/@corascamera/video/6759949308876967174

Prvi korak je standardan – Temeljito posprejati kosu od korijena do vrhova. Nakon nanošenja suhog šampona većina odmah krene s umasiravanjem, ali trik je u tome da se malo suzdržite.

TRIK: Napravite kovrče uz pomoć praznih rola toaletnog papira

Ostavite suhi šampon na kosi pet do deset minuta, a za to vrijeme posvetite se drugim stvarima, poput nanošenja make up-a.

https://www.tiktok.com/@corascamera/video/6759949308876967174

Tek nakon nekoliko minuta vrijeme je da utrljate suhi šampon vrhovima prstiju po cijeloj glavi, a nakon toga četkom raščešljajte kosu. Na kraju možete staviti i malo regeneratora u prahu kako biste dobili postojan volumen.

https://www.tiktok.com/@corascamera/video/6759949308876967174

Iako je riječ o sitnici u načinu upotrebe ovaj video postao je viralan i u kratkom vremenu dobio je mnogo komentara zahvale svih koji su nezadovoljni učinkom svog suhog šampona.

Iako je većina oduševljena trikom i novom metodologijom nanošenja suhog šampona, drugi su tek sada otkrili da postoje proizvodi poput regeneratora u spreju.

Ako ste i vi shvatili da ste jedna od onih koja je krivo koristila suhi šampon sada je vrijeme da iz ovog proizvoda izvučete maksimalni efekt.